090429

Först och främst vill jag säga grattis till Peh (min kusin) som klarade körkortet idag GRATTIS!
Fy fan vilken frihet alltså, snart är jag där! Aaah!

Idag har jag och Mattias vart på Centersyd och handlat skor till min bal, inte jättefina men dem duger. Och självklart hittade jag lite andra grejer med, så typiskt mig. Det blev en blå "jack-tröja" på gina och deras nya linnen ni vet dem med knapper vid bröstet! Aaah så snygga till ett par ljusa jeans och ett par bruna gladiatorskor. Nice!

Imorgon är det valborg, vad har ni för planer?:)
Själv ska jag faktiskt först jobba till 18.00 sen är jag hemma vid 19.00, hämta upp drickan och sedan hem och göra mig iordning för sen blir det fest ;) Hos Mattias kompis Mats, ska bli trevligt!

Okej vad ska man ha på dig? Om vädret är som det var idag så blir det absolut kjol - yeah!
Nu ska jag måla mina tånaglar  hej och svej!


Ballar av stål

Kan man mer än att ligga dubbel i soffan när man kollar på detta? Jag älskar det!

Har ni bra självförtroende?

Jag har bra självförtoende men det kom inte på en dag. Det tar tid att bygga upp det, ungefär som förtroende. Det går bara om du själv vill och först och främst! - Det handlar inte om vad andra tycker om dig utan vad du själv tycker om dig. Kan du inte älska dig själv kan du inte heller älska någon annan.

3 tips som bygger upp ditt självförtroende!

1. TA FÖR DIG!
Vare sig det handlar om drömjobbet eller drömprinsen så kan du lägga hela den avvaktande attityden på hyllan. Saker ramlar sällan ner i knät på dig, det tillhör filmens värld, och den där om att kärleken dyker upp när man slutar leta är överskattad. Ju mer aktiv du är, desto mer kan du påverka vad som händer ditt liv. Och när du känner att det är du som styr stärks självförtroendet automatiskt. Ta för dig och tvinga dig att våga!

2. ERKÄNN DINA SVAGHETER!
Alla kan inte vara bäst på allt och de som påstår att de är mest tröttsamma. Acceptera dina tillkortakommanden. Visst, du är kanske inte bäst på muntliga framföranden men däremot är du asgrym på att hångla? När du lokaliserat dina svagheter kan du förbättra dem eller helt enkelt sluta bry dig om att du inte är bra på just det. Det är rätt coolt det med.

3. VÅGA MISSLYCKAS!
Det kan låta som ett konstigt tips, men det är faktiskt lärorikt att misslyckas och att lära sig hantera det. Bli inte ett freak för att du gör något fel, det blir bara mer fel då. Ofta kan rädslan för misslyckandet vara än själva misslyckandet. Att rycka på axlarna och komma tillbaka gör dig stark, både inombords och i andras ögon. Behåll lugnet och spela cool även om hjärtat pickar galet på insidan. Ohh hey?! Dont go grazybitch!

Alla har vi brister och dylikt men vi får inte låta oss tryckas ner av varandra. Vi tjejer är experter på att trycka ner och klaga, men oftast beror det på att tjejen ifråga är snygg och är något intressant. Annars skulle vi väl aldrig bry oss om att lägga en kommentar om att " Hur kan hon ha på sig det där? Det klär henne inte alls" Istället menar vi, " Fy fan vad snygg hon är i det där, varför tog inte jag på mig något snyggare?"
Jag har vart med om den här sortens mobbning flera gånger och ja jag är väl inte heller så oskyldig på den fronten. Men mår dem här tjejerna bättre av att trcyka ner mig so go a head bitches!

Kvällsmacka

Okej jag vet inte om det bara är jag eller är kvällsmacka det näst godaste målet på hela dagen? Eller är det kanske bara jag som äter en kvällsmacka? Jag kan inte leva utan den! Och ja jag vet att det inte är superbra att äta efter klockan 6 på kvällen men hey sen när har jag brytt mig?

Nu ska jag iaf smaska på kvällsmacka, kolla på ett avsnitt SATC (sex and the city) för er som inte förstod det. Och sen ska jag sova.

God natt
Love/T

Bilderna



Skriv gärna vad ni tycker :)

090423

Praktiken idag gick bra och fort vilket var väldigt skönt. Jag har absolut ingen lust att vara kvar där längre men jag har ju bara 6 gånger kvar så det känns lite depprimerande. Men hey sen är det studenten, usch usch usch vad det ska partajas då! Ni kan följa hela min sista vecka här i bloggen :) Och givetvis ska jag efter den 4 juni börja med bilder i mina inlägg för då får jag min älskade kamera :) Men fram tills dess får ni tyvärr nöja er med att det blir bildlösa inlägg så gott som iaf.
Just det - Ny design är på gång också så kika in med jämna mellanrum så ska ni se att den snart är på plats :)

Nu har jag vatt hos Mattiasbabe och hämtat min cykel så pappa slipper få frispel imorgonbitti för han måste köra mig till stationen haha! Känner ni igen er?

Jag har också duschat och nu ska jag noppa ögonbrynen och måla tånaglarna, vilket är lite av en pest för mig eftersom jag har en sådan fotfobi men mina egna fötter brukar gå bra. Jag vet jag är glöttig!

Innan jag gör något överhuvudtaget så ska jag lägga ut bilderna från thestudio som jag lovade er :) Bra va?

090422

Var "ledig" idag med så idag blev det en tripp till Lund med Mattias och mamma. Handlade tyger och pärlor till projektet, så nu ikväll har jag suttit och hållt på med halsband och armband. Sanne har hjälpt mig - tack så mycket :)

Nu väntar jag på Mattias och ska gå och sova sen!
Bilderna från igår kommer in imorgon, jag vet att jag lovade er dem idag men jag är så himla trött så vill bara lägga mig!


Love/T

090421

Studiedag idag - härligt!
Men jag började jobba 14.15 och jobbade till 22.45 så det var den lediga dagen det, haha. Men tackar man någongång nej till pengar? Nej just det!

Bilderna från fotosessionen igår blev asbra och jag lägger ut dem imorgon. Är så trött nu och vill bara gå och lägga mig, vilket jag faktiskt ska göra.
Och jo en annan sak! Kissie skrev faktiskt om något vettigt idag för en gångsskull, ni borde kolla in det! www.kissies.se usch jag får kallakårar genom kroppen när man läser hennes blogg i vanliga fall och nej det är inte för att jag vill va som henne. vem vill se ut som en bariedocka?

Godnatt mina vänner!
Love/T

090420

Hela denna helgen har bestått av kalas och konfirmation. Jag kommer ihåg konfiramtions tiden, visst var den skoj och man gick bara och väntade på att dagen skulle komma då man fick ta emot alla presenterna, det gjorde jag iaf! Att stå i kyrkan var inte jätteroligt men fan så mycket roligare än att sitta där och lyssna. Gud vad tråkigt det är!

Iaf mamma fyllde år igår och hon fick två tavlor hon ville ha, så hon blev glad.

Idag ska jag och mamma till turning torso på fotografering med the studio. Väldigt roligt ska det bli :)
Imorgon är jag ledig från skolan, det är buffertdag. Skönt! Men har dock ett prov jag ska göra men funderar på att prata med läraren om jag kan göra det på en vanlig lektion ist.

Nu har jag webbdesign och måste fortsätta!

Love/T


090416

Sorry att jag vart borta några dagar men har jag jobbat natt och är helt död nu.
MEN jag har en nyhet att berätta för er mina vänner så deppa inte ihop haha. Jo det är så här att jag har ju länge velat göra min tatuering. Och i tisdags bestämde jag mig för att boka tid, det visade sig att han hade tid för mig redan dagen efter alltså igår så ja va gör man? Jo jag tog tiden! Så ja här sitter jag nu med en tatuering som är såååå vacker. Jag är helnöjd och nej jag dog inte. Jag trodde ju jag skulle göra det men nej det gjorde jag inte. Det var riktigt skönt faktiskt, jag ville inte att han skulle sluta :)

Idag har jag vatt på min sista utbildning med skyddsombudet, härligt nu väntar jag bara på intyget om att jag vatt det i 3 år och sen ska det skrivas in i mitt betyg. GREAT!

Nu ska jag gå upp och städa mitt rum för mamma fyller ju år på söndag, 37 år blir hon, jag  vet att hon är ung! Så på fredag ska vi fira henne, jag funderar på vad jag kan handla till henne. Hmm hon är så jäkla svår.

Thias kommer nu också, fun fun fun!

Give me



I want them!

Rundan

Vi gick en helt okej runda idag, inte så lång men det var ändå helt okej. Gick upp om mormor och morfar och hämtade min cykel så jag slippergå imorgon. Ni som känner mig vet att det inte skulle funka och dessutom har vi nationella direkt på morgonen klockan 8, blää!

GratisBio.se

Vilken fantastisk hemsida jag har hittat. Blev tipsad av en kompis som fått 700 kr presentkort på H&M. Det är jätte enkelt att få poäng och du behöver inte betala ett dugg. Du blir medlem och börjar sedan samla poäng genom att besöka olika hemsidor och bli medlem på olika sidor. Du kan också utnyttja gratisbio.se genom att handla grejer via deras sida t.ex på nelly.com, då får du poöng för det du handlar och på så sätt komma upp i poäng.

Du får 50 poäng bara genom att bli medlem och därifrån kan du ta dig till 2000 poäng som då är ett presentkort värt 700 kr. Jag gillar denna sidan grymt mycket och är ett bra tidsfördriv :)

400 poäng får du en gratid biobiljett och 1000 poäng får du ett presentkort värt 300 kr. Bra va? :)

Bli medlem du också vet ja www.gratisbio.se

Solen steker

Solen har stekt mot min kropp hela dagen och det är så härligt, nu vill jag att studenten ska vara imorgon!
Men nej imorgon är det skola som gäller och jag har i stort sett pluggat hela dagen och håller fortfarande på. Men vädret gör att det blir lättare. Allting blir lättare faktiskt, eller hur? Man blir mer pigg och får mer energi, man känner för att ta tag i saker och inte för att glömma UTESERVERINGARNA lockar som bara den!

Om två timmar ska jag Emilia och Sanne ut och gå en runda, det ska bli skönt. Jag måste komma igång med träningen och börja äta rätt. Verkligen.

090413

Idag är det ett sådant underbart väder ute så jag ligger faktiskt på gräsmattan och pluggar, Mattias gick för ett tag sedan för han skulle spela fotboll med hans kompisar.
Låter inte det helt underbart och fritt? Som om man var 8 år igen och allt man ville var att springa ut på morgonen och kika fotboll eller rocka rockring. Jag saknar den tiden ska ni veta. Tänk vad allt har blivit komplicerat nu, kärleken är inte bara att hålla hand och sen var hela min dag förgylld utan det är problem efter problem som man ska ta sig igenom. Och visst tycker jag att alla problem går att lösa på ett mer eller mindre bra sätt men kan ni inte sakna tiden då hela ditt liv blev perfekt för att killen med dem där ögonen tittade och log mot dig i matsalen? Jag kan faktiskt göra det samtidigt som jag inte skulle vilja gå tillbaka till det. Kärleken man har nu och hade då går inte att jämnföra. Då sa man till allt och alla att man älskade den personen och det skulle vara vi föralltid. Föralltd? Hur kan man ens kläcka ur sig en sådan sak som att det ska vara vi föralltid? hur är man så jäkla säker på det? Är det rätt att ge den andra personen falska förhoppningar? Gud vad jag gnäller nu tänkt när jag är 30 år och tänker tillbaka till den här tiden och säger kärleken var så lätt då.

Men iaf mitt lov har vart fartfyllt samtidigt som det har vart lugnt och skönt. Skulle göra massa jag inte fått gjort och sånt ni känner säkert igen er!
Det har vart fest,påskmiddagar, träffat Mattias släkt, shoppat lite och pluggat en liten del. Som jag faktiskt ska fortsätta med nu, deadline för projektarbetet imorgon ju och nationella del b i svenska b imorgon, jippi vilken dunderdag va?

Veckans planering:
♥ Deadline projektarbetet
♥ Nationella prov svenska B
♥ Körskolan
♥ Praktik
♥ Fira mamma Anna-Karin
♥ Konfirmation
♥ Fira Morbror Mats

Duschen

Nu ska jag slänga mig i duschen för Thias kommer snart hit och gör mig sällskap tills jag börjar jobba 22.45 :) Gulligt va ? det tycker jag :)

Jag kanske hinner blogga innan jag åker till jobbet men jag kanske också tar med mig datorn till jobbet. Hmm vi får se :)

Haylo!

090407

Andra dagen på påsklovet och vädret är underbart. Tycker ni inte?
Dock lever jag med lite ångest just nu, så himla mycket som ska göras men jag har ingen som helst ork att göra det. Sånnadär tråkiga grejer ni vet :) Men jag ska ta tag i det.

Inatt ska jag jobba och likaså imorgon natt. Sköna pengar och man får sova länge utan att mamma och pappa gnäller. Mohaha! Usch vad man blir beroende av pengar när man är van vid att dem finns där. Men man behöver dem ju så what to do! haha

Nu kollar jag på tyra banks show och idag handlar det om systerskap. Något jag aldrig har haft eller kännt på, på riktigt. Men där är iaf en syster som var beroende av droger och så pass nere i det att hon stal pengar, en stor summa , från hennes syster- vilket inte är okej! Hur kan man göra så mot sin syster? Hur kan man gör så mot någon över huvudtaget? Det är sjuk, så jäkla sjukt. Och nu vill hon bli förlåten. hell no!

Nu börjar det igen :)
Love/T

090404

Gud vad underbart detta vädret är nu känner jag det i hela kroppen - våren är här! Och jag hoppas den stannar men det skulle väl vara typiskt om det inte börjar snöa imorgon? Sverigevädret är inte kul i bland. Men en riktig svensk sommarkväll, det finns det inget som kan toppa.
Tänk er att ni vaknar vid 9 tiden, går upp och kör iväg till stranden. Ligger där hela dagen och vid eftermiddagen kör du hem för att duscha,äta och göra dig i ordning. Samtidigt som du gör dig i ordning dricker du cider och lyssnar på så tjejig musik du bara kan. Sen cyklar du iväg till festen och kommer dit med ett leende. Känner ni inte igen er? Jag gööör! Och jag längtar tills man kan göra det.
Åka till festivaler och sätta upp tältet, fram med solstolen, en kall öl, solglasögonen och bra musik. Får ni inte ett glädjerus genom hela kroppen? Det får jag !

Ikväll blir det fest i Hjärup först och sedan vidare till malmö för utgång. Om jag inte ångrar mig innan jag ska åka haha. Nej men jag tror faktiskt det kan bli rätt kul :)
Imorgon blir det att hålla på med rummet och sedan på måndag ska jag bygga naglarna. Oh yes äntligen!

Nu ska jag gå och titta vad jag ska ha på mig.

090402

Fredag imorgon och vet ni vad det innebär?? Jo konserten - äntligen! Jag längtar, stå i publiken och sjunga och gunga med till sahara hotnights. Kan en fredag bli bättre? NEJ!

Imorgon börjar jag en timme tidigare på praktiken, det vill säga klockan 9. Det betyder att jag måste ta tåget 8.36 - puuh! Jag borde gå och lägga mig nu vilket jag faktiskt ska. Och vet ni? Jag tar kanske med mig datorn imorgon om jag har plats haha!

Och vet ni förresten att blondinbellas blogg stängts ner? ;) Ooh yes. Anledning? Jo företaget hon jobbar för har inte längre det kapitalet dem en gång hade så dem kan inte betala henne längre. Ojojoj vad den bruden borde bita på naglarna just nu. Bloggen är ju allt hon har. Hur ska hon nu kunna handla ekologiskt kaffe av anledningen att det är dyrare? Usch ja hon måste må piss och va i botten medans jag som har väntat på att detta skulle hända är på toppen :) Mohaha!

Nej nu kallar sängen.
God natt!
Love/T

RSS 2.0