100424

Jag vaknade för en timme sen! Det är inte okej. Men jag var så jäkla trött efter denna veckan, jobbat och suttit på körskolan. Det tar på krafterna att gå hemmifrån vid 7.30 på morgonen och komma hem vid 21.00 på kvällen. Man blir sliten, men sånt är livet :) Jag ska inte klaga, för jag trivs med det jobbet jag har!

Kan ni gissa vad som står på dagens schema? Jo precis, Jobba!
Efter det ska jag äntligen få träffa M, det var för längesen jag träffade honom nu, i måndags! Kan ni fatta?

Nu ska jag slänga mig i duschen och iväg till jobbet, och jag har fortfarande inte hittat min datasladd så jag får helt enkelt köpa en ny. Var hittar man en sån? :P

Äntligen hemma!

Hej allihopa!

Sorry för kass uppdatering, jag har jobbat röven av mig. Bokstavligt talat, den är mindre!

Nu vill jag faktiskt bara gå och lägga mig och sova tills eftermiddag imorgon. Men jag lovar er ett tips och uppdatering imorgon!

Tack för tålamodet, eller ja ni är ju så illa tvugna att gilla läget ;)


God natt!
<3

Spelkväll med mys!

Nu sitter jag hemma hos Frida och har spelkväll, riktigt mysigt! Man behöver boosta sig själv ibland, eller ja ofta faktiskt!

Vad har ni gjort idag?

Jag var bara tvungen att gå in och ge er en liten uppdatering nu när jag väl har kommit igång igen :) Snäll jag är va? ;) hihi

Ikväll när jag kommer hem blir det ett vardagstips, kika in då!

100422

Godmorgon!

Nu sitter jag och äter frukost och ska snart iväg till jobbet. Kom och hälsa på vettja :) hihi.

Idag så ska jag till körskolan efterjobbet, plugga teori eftersom the big day närmar sig med skrämmande steg :)
Efter det blir det lite spel/tjejkväll hos Frida. Så jag tror faktiskt inte det kommer bli så bra uppdatering idag heller. Men vi hörs när jag kommer hem, och då blir det ju ett vardagstips också ;) Missa inte!


Hur lägger jag rougen på bästa sätt?

Har ni som jag sett tjejer med helt fel färg på rougen? Den ligger på fel ställe? Eller bara ser för jäkligt ut helt enkelt?

Jag har också vart i den desperata åldern även kallad " fjortisperiod"  och det är inte kul. Och framför allt det är INTE snyggt!

Så här är ett knep jag brukar använda!
Tänk på detta när du applicerar rouge:

  • Lägg foundation, ögonsmink och läppstift innan rouge.
  • Välj en färg på rouge som passar färgen du tänkt välja på läppstift.
  • Använd en ganska stor, mjuk, rund borste för att lägga rouge – inte för stor dock.
  • Lägg rouget från mitten av kindbenet och utåt, mest under kindbenet.


sminktips rouge

Få mer markerade kinder

  • Hitta den högsta punkten på kinden, kindbenets topp. Titta efter var du får en naturlig highlight. Tänk dig en highlightad linje rakt över kindbenet.
  • Applicera rouge under den tänkta linjen uppåt och utåt. Börja på mitten av kinden och utåt  och gör linjen tjockare tills du fått en form ungefär som en halvmåne.
  • Lämna det highlightade området ofärgat och applicera i en annan linje precis ovanför och parallellt med den första linjen. Se upp så det inte kommer rouge på det område som bildar en ring runt ögat.
  • Blås eller vifta bort större delen av färgen från borsten så att det bara är lite kvar och använd den nu för att fylla i det vita området i mitten av de två ”linjerna”. övergången mellan alla dessa delar måste vara diskret och se naturlig ut. Området i mitten ska vara färgat men ljusare än de andra två så att en highlight bildas.


Hoppas jag förklarat bra, har ändå försökt använda rätt språk för att ni ska förstå vad jag menar :P

Givetvis får du ha en lite mörkare rouge på sommaren då du är solbränd :)

Varför sitter ni här och läser? Gå nu till spegeln och prova ;)

100421

Måste börja med att säga vilken rolig upplevelse det var att komma in här ikväll och se att jag redan fått respons, det gillas! <3

Nu över till något annat, idag på jobbet fick jag en "aha" upplevelse. Ni vet en såndär man inte får så ofta men som får en att tänka efter riktigt mycket.

Jo det var så att jag stod bakom disken på jobb och skulle precis ta fram vattenkarafferna och gå ut med dom till gästerna. Då står där en, tja vad han hon ha vart, 10-årig tjej och hör mig svära sådär lite tyst. Så tittar hon mig i ögonen och frågar om jag haft en jobbig dag. Ja svarar jag med ett leende på läpparna men säger också att det kunde vart ännu värre. Då tittar hon på mig och säger, " men du, dom kan ta din framtid och imorgon men dom kan inte ta gårdagen" .

Alltså jag är snart 20 år gammal, alltså dubbel så gammal som denna söta tjejen och jag har aldrig sett saker på det sätter. Men det har en 10-årig tjej? Jag får inte ihop det?!

Har ni fått en "aha" upplevelse någon gång? Vad i så fall? :)

Jag tackade henne med en klubba, hihi!

Som jag lovade så finns det även en ny kategori här som jag har valt att döpa till, Vardagstips.
Nu är er uppgift att ge mig något att gå på.

Vad vill ni ha för tips? Är det inom smink? Hur man matchar kläder? sex? eller bara hur man tar sig igenom en tråkig vardag?

Ge mig något, så ska jag försöka svara och utgå från mina upplevelser och tankar :)

Jisses, jag har hittat tillbaka!

Hej min efterlängtade blogg!

Okej nu vet jag vad ni alla tänker, "va fan har Tess skrivit?" Och jaa ni drömmer inte.. hehe
Jag ska faktiskt börja uppdatera mer och blir mer aktiv, för nu jäkla ska jag upp till toppen av listan på blogg.se !
Är ni villiga att hjälpa mig och ge mig feedback? För det lär jag behöva, tro mig!

Ni är underbara och att gå in här och se era fina kommentarer gör min dag ska jag säga er. :) Så nu kämpar vi tillsammans, jag lovar att ge er en rolig/spännande och händelserik blogg och ni lovar att ge mig feedback? :)
Det låter faktiskt som en bra deal enligt mig :) ? Huh?

Imorgon hittar ni en ny kategori här, där ni kommer att kunna få bra tips och trix för att överleva vardagen. Det låter väl bra? :)


NU KÖR VI :)

RSS 2.0