Shopping

Okej jag har fått ett uppdrag av Sanne som ska bli så fun!
Imorgon är det hennes stora dag, hon blir gammal, eller ja iaf för mig. Hihi!  21 år jisses!

Iaf så har hon bett mig vara hennes personal shopper! Så jag ska springa runt i affärer och leta upp kläder som jag tror att hon skulle gilla och sedan hänga undan dem till henne så hon kan komma dit senare när hon har slutat och pröva det. Låter inte det som ett uppdrag som är perfekt för mig? JO!

Jag får springa runt i affärer och pröva, kolla kläder som jag sen inte behöver köpa!
HUR UNDERBART ÄR INTE DET!

Synd bara att jag inte får kläderna sen men what the fudge, man kan ju inte få allt här i världen. Hihi!


What a day..

Jag har inte fått gjort något vettigt på hela dagen, okej klockan är bara halv 3 men jag har vatt uppe sen klockan 10. Och det är så tråkigt att inte ha något att göra om dagarna. Någon mer än jag som är lite halvt arbetslös?

Booring day!

Sovmorgon

Godmorgon mina solstrålar!

Jag tog en sovmorgon idag, kände att det var behövligt. Och min kropp, aj aj aj säger jag bara. Det verker i varenda muskel på mig. Buhu!

Men ikväll är det body pump så då är det bara på det igen!

Vad ska ni göra idag?

Hairspray

Nu har jag kollat på Hairspray, ah så bra den är! Jag vill också medverka i en sådan film eller typ High School Musical, det hade också vart kul. Dansa och sjunga. Inte för att jag kan sjunga men skaka på rumpan kan jag ;)


Imorgon ska jag till storstan och handla lite, present till Sanne som fyller år på fredag. Och det ska vi fira, wohho!
Sen ska jag nog kolla på en ny vinterjacka. Trött på min Goose och har haft den ett bra tag nu, så tänkte titta på någon ny. Sugen på en everest, dem är så sköna!


Någon som har något tips på vinterjacka? :)

Home

Så nu är jag hemma igen, en aning skakis i ben och armar men det kommer göra sig fint imorgon när jag vaknar - not!

Vad har ni för er en onsdag?

hej och hå

Nu sticker jag och tränar!
Hörs sen!

Roligt sms..

Fick precis ett hysteriskt roligt sms av min kompis Sanne.
Jag håller på att kissa på mig så mycket jag skrattar men ska försöka skriva den ändå haha.

Vad är en hustru?
- En enhet man sätter på för att få hushållsarbetet gjort.
Varför skapade gud kvinnan?
- För att bära sperman från sovrummet till toaletten.
Varför får kvinnor mens?
- För att dem förtjänar det.
Vad har du gjort för fel om din fru kommer ut ur köket å skäller på dig?
- Gjort kedjan för lång.
Vad är det för skillnad mellan din fru och ditt jobb efter 5 år?
-Jobbet suger fortfarande.
Varför kan man inte lita på kvinnor?
- Hur kan man lita på någon som efter 5 dagars blödande fortfarande lever.
Vad är skillnaden mellan en fru och en flickvän?
- 25 kilo ungefär! :P


Hahahaha, jag var tvungen att dela med mig!

Body pump

Okej nu kör vi igång!
Nu jäklar är det slut på frosserier och annat äckligt patetiska grejer man har för sig. Nu får det vara nog fröken Pålsson!

Jahap tänker ni säkert nu?! Va fan menar hon?

Jag ska ta tag i mitt liv, för gud nej jag har inte alltid sett ut såhär, med fett på magen osv. JAg brukade kunna kolla ner och se sex-packet på magen... Var tog dom vägen liksom? :O


Idag ska jag träna med min personliga tränare - min mamma!
Nu skrattar ni säkert men min mamma är nog den hårdaste coachen man kan ha när det gäller träning. Hujedamaj och min kropp säger jag bara!


Hello size 34 here I come!

Big to do day..

Idag är det en sådan dag när jag tänker att jag ska få allt gjort som jag inte har orkat med tidigare.
Så idag mina vänner tog jag mig i kragen och städade mitt rum. Skulle tagit en före och efter bild så hade ni förstått vad jag vill ha sagt med detta.

Det var ASJOBBIGT!
Kläder över allt och sånt. Egentligen hade där inte vart så stökigt om jag inte hade haft så jäkla mycket kläder.

Men som jag alltid säger: "Jag gjorde inte garderob över halva rummet för att ha lite kläder ;)"

Nu ska jag faktiskt unna mig lite tv-tittande!

Looki looki

Jag skrev ju igår om all stress att hitta en nyårsklänning? Lugna er nu för jag har hittat några riktiga pärlor till klänningar...
Luta er tillbaka och njut ;)




Från forever21.com ingen dyr klänning och med guldiga accessoarer till blir denna helt gudomlig!





Också från forever21.com och inte heller någon dyr klänning. Väljer man en sådan här klänning får man vara beredd på att dra ner på accen för annars blir det för mycket.




Forever21.com  här gäller det att ha en vild fantasi och våga färg! Annars blir denna klänningen lätt tråkig och man kommer inte väcka det intresset man ville. Kanske en crazy håruppsättning och färgade pumps? ;)





Tror jag hittade denna på H&M, inte säker. Denna är otroligt söt och det är kanske inte det man vill vara på nyår men med en kort skinjacka och lite nitar har du förvandlat denna till en riktig partyblåsa! Dessutom är det snyggt att blanda sött och rockigt!




Forever21.com  Här gäller det att inte ta för mycket uppmärksamhet med acc för då försvinner klänningen. Och i detta fallet vill man att folk kollar på klänningen först.






Bubbleroom.se  Lite mesig klänning, men med en snygg håruppsättning kammar du hem nyårsfesten!




Bubbleroom.se   Här tycker jag att antingen svarta eller guldiga accessoarer gör sig bäst och inte för mycket. Du kan ju pröva ett par svarta långa handskar som går upp till armbågarna, det hade vart snyggast!




Lindex.se  Denna finns även i svart och silvrig. Jag gillade denna klänningen för du kan göra så mycket med den. Sätta ett bälte i midjan, ha armbågslånga handskar, massa accessoarer och sådant kul.


Hoppas jag hjälpt Er lite nu, om inte just dem här klänningarna så kanske ni har fått inspiration :)

Nyår..

Okej jag är en person som alltid vill vara ute med saker i god tid och tänker på allt i förväg, MEN jag har en förmåga att alltid skjuta upp allt i sista stund. Och nu tänker ni säkert hur får hon dem två egenskaperna att gå ihop?!

Sanningen är att det får jag inte, för vet ni vad som händer? Jo jag går där månader, veckor, dagar innan och tänker på att jag kan göra och fixa osv. Sen när själva dagen kommer då går jag och tänker på allt jag kunde ha fått gjort om jag bara tagit mig tiden. Så ja ni ser jag är inte så välorgansierad som mitt huvud är!

Men I ÅR har jag bestämt mig för att vara ute i god tid med med allt. Och hittentils har jag lyckats hålla det. Jag var ute i god tid med min balklänning, med min studentklänning och studentmössa. Ser ni ? Jag kan om jag vill minsann!

Så nu tänkte jag faktiskt sätta mig och titta runt på lite nyårsklänningar. För visst vill man vara sådär underbart snygg på nyår? Känna att när Jag går in i ett rum så vänder sig alla om för att kolla på Mig? Visst är det så?

Har ni börjat titta rundor eller är det bara jag och mitt kontrollfreak till huvud som har börjat? :)

Kasching...

Eller stavas det så? Ni vet som det låter i filmer när pengar rullar in...

Äh, det jag ville komma till var iaf att hur mycket jag än klagar på jobbet så klagar jag minsann inte om 2 veckor när jag får lönen! Det är typiskt oss människor. Klaga på allt och alla. Kan man inte bara vara glad för det man har? Istället för att säga " fy fan vad den tjejen är ful, jag hatar henne så mycket " kan man väl skita i att öppna munnen och strunta i henne. För om man nu hatar en person inte vill man lägga energi och tid på den personen då? Men det är just det man gör. Jag tror i och försig att allt handlar om avundsjuka på något sätt. Kanske inte på hur hon ser ut men hon kanske har den där kroppen som man skulle vilja ha, eller det där livet man skulle vilja ha. Detta är vad jag tror men rätta mig om jag har fel?!



Working 14 to 23...

Hejsan svejsan!

Nu har jag kommit hem från jobbet, eller ja för en stund sen om jag ska vara ärlig. Är hemma hos my lover nu och eftersom jag tänkte lägga ner hela mitt liv på denna bloggen nu så tänker jag inte hänga ut för myket privat i bloggen så därför får ni inte veta så mycket mer om honom. Mattias heter han och är min pojkvän, det är väl allt ni behöver veta egentligen? Jag menar loggen handlar ju om mig och mode!

Well nu får jag inte sitta vid datorn längre för han vill störa sig !

Night!

På stan

God morgon eller ja god morgon är lite sent för mig att säga jag har ju vatt uppe ett tag, vart på möte imorse.

Well nu måste jag springa för jag ska till Lund och fika med bästaste Andy!

Ha en fin dag, hörs antagligen inte försen ikväll när jag slutat jobba, klarar ni er? ;)

Dejta kudden!

Nu hade jag faktiskt tänkt att jag skulle gå upp till min säng och dejta kudden!
Ska upp tidigt imorgon, eller ja tidigare än vad jag är van vid.

Klockan står på 8.30, gosch!

God natt mina änglar!

Så var denna dagen avklarad..

Tänk egentligen hur patetiska vi människor är. Ena stunden vill jag bara ha ett jobb över allt annat och är trött på att inte ha något att göra om dagarna och andra stunden vill jag inget hellre än att bara ligga och slö i soffan en hel dag. Jag är aldrig nöjd!

Är jag ensam om att känna så?


Iaf så denna dagen är avklarad på jobb just 4 to go!

Vad har ni för er om dagarna? Skola? Jobb? Soffpotatis?


Måndag..

Så var det Måndag igen, jag gick och la mig igår och tänkte " Jag hatar att vara arbetslös"
Telefonen har ringt hela morgonen sedan klockan 9 och jag tänkte jag orkar fan inte gå och svara så jag lät det var, kunde givetvis inte somna om eftersom det ringde var 15 minut. 11.05 blev jag trött på den helvetes telefonen så jag gick upp och svarade. Mm det var min mamma som ville jag skulle jobba hela veckan, sena skiftet. Alltså mellan 14.15-22.45. Hatar det, för alla mina träningspass är på kvällarna klockan 18. Jaha så jag skrek och slängde på luren, dels för att jag var sjukt irriterad eftersom hon ringt hela jävla tiden.

Så säger hon, du har inte råd att säga nej till jobb. NÄHÄ? Men jag har råd att bli fet och inte träna?

DÅLIG START PÅ DENNA VECKAN!

RSS 2.0