Har ni bra självförtroende?

Jag har bra självförtoende men det kom inte på en dag. Det tar tid att bygga upp det, ungefär som förtroende. Det går bara om du själv vill och först och främst! - Det handlar inte om vad andra tycker om dig utan vad du själv tycker om dig. Kan du inte älska dig själv kan du inte heller älska någon annan.

3 tips som bygger upp ditt självförtroende!

1. TA FÖR DIG!
Vare sig det handlar om drömjobbet eller drömprinsen så kan du lägga hela den avvaktande attityden på hyllan. Saker ramlar sällan ner i knät på dig, det tillhör filmens värld, och den där om att kärleken dyker upp när man slutar leta är överskattad. Ju mer aktiv du är, desto mer kan du påverka vad som händer ditt liv. Och när du känner att det är du som styr stärks självförtroendet automatiskt. Ta för dig och tvinga dig att våga!

2. ERKÄNN DINA SVAGHETER!
Alla kan inte vara bäst på allt och de som påstår att de är mest tröttsamma. Acceptera dina tillkortakommanden. Visst, du är kanske inte bäst på muntliga framföranden men däremot är du asgrym på att hångla? När du lokaliserat dina svagheter kan du förbättra dem eller helt enkelt sluta bry dig om att du inte är bra på just det. Det är rätt coolt det med.

3. VÅGA MISSLYCKAS!
Det kan låta som ett konstigt tips, men det är faktiskt lärorikt att misslyckas och att lära sig hantera det. Bli inte ett freak för att du gör något fel, det blir bara mer fel då. Ofta kan rädslan för misslyckandet vara än själva misslyckandet. Att rycka på axlarna och komma tillbaka gör dig stark, både inombords och i andras ögon. Behåll lugnet och spela cool även om hjärtat pickar galet på insidan. Ohh hey?! Dont go grazybitch!

Alla har vi brister och dylikt men vi får inte låta oss tryckas ner av varandra. Vi tjejer är experter på att trycka ner och klaga, men oftast beror det på att tjejen ifråga är snygg och är något intressant. Annars skulle vi väl aldrig bry oss om att lägga en kommentar om att " Hur kan hon ha på sig det där? Det klär henne inte alls" Istället menar vi, " Fy fan vad snygg hon är i det där, varför tog inte jag på mig något snyggare?"
Jag har vart med om den här sortens mobbning flera gånger och ja jag är väl inte heller så oskyldig på den fronten. Men mår dem här tjejerna bättre av att trcyka ner mig so go a head bitches!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0