30 November 2008

Fick ett mejl från blogg.se idag och kom på att just det jag har ju en blogg, kanske inte så många som läser den men för dom som gör det ska jag uppdatera den lite.

Söndag är det idag, den 30 november... första advent idag också och imorgon börjar julkalendern. Vilken glädje!
Sitter här med te och har precis kollat på gossip girl.

Gossip girl, I fucking adore den serien.. drömmer mig bort på upper east side och bara lever med... så ska en äkta serie tolkas, då har man lyckats.

Typ som idag Serena kom tillbaka som sitt rätta jag, ooh i like it! vilken bitch hon är egentligen men jag gillar det.. Jag är på din sida Serena!

Skola imorgon, gosch vad tråkigt. eller nej så ska jag inte säga för snart slutar jag. aldrig mer den sortens skola för min del. Det är sorgligt, vad ska jag göra sen ?

jag tar studenten den 4 juni 2009 och den 5 juni är jag arbetslös.. jippi liksom. Arbetslös, det ordet dunkar i mitt huvud som värsta bakishuvudverken, då ska jag ge mig ut tillsammans med typ 4685156 andra studenter och leta bostad, jobb och kanske så småningom skola.

Jag ska läsa vidare det är inte det jag säger men för att jag ska kunna göra det behöver jag pengar, rätt så mycket pengar. Jag och Monika var på sacomässan i onsdags och fick massa info om vad som finns efter vi tagit studenten och nu har jag bestämt mig, Jag ska bli frisör!

Min utbildning för ett halvår kommer kosta 120.000 kr och sen får jag 2 års utbildning på en praktikplats. Jag kommer få bosätta mig i Stockholm och sedan få betala boendet själv.. finns tyvärr inga studentkorridorer till oss frisörer för "vi är för fina för det" okej jag kan faktiskt hålla med dom lite, jag hade inte velat dela boende med typ 10 andra studenter och typ dela kylskåp och sådär.. men detta ska nog funka ska ni se.

xoxo

RSS 2.0