090629

Nu ska vi snart köra till jobbet, vill man jobba i detta vädret? NEJ! Jag vill ligga på en strand någonstans där ingen kan få tag på mig och plaska i havet. . . ja ni som själv jobbar vet vad jag pratar om.

Men detta är sista veckan sen är det 4 veckors semester, aah det klingade väl fint? Jag längtar!

Got to go!

090628

Vilket underbart väder skåne har fått nu! Ah jag lever lyxlivet känns det som :) Har resten av landet såhär fint också tro?

Ja så var denna helgen också förbi, helgerna går fört snabbt det är bara att konstatera. Men what to do!

Igår var jag på poolparty, tyvärr blev det inga bilder för jag glömde att fota. Skäll på mig!
Men det var mysigt och trevligt.

Nu är det söndag, jag hatar söndagar. Visserligen är det fint väder men själva stämningen är så dålig tycker jag. Inte att man bråkar och sådär utan för att det just är söndag och man vet att imorgon är det upp och jobba som gäller. Fast denna vecka jobbar jag mellan 14.30-22.45 så det är lite nice.

Nu ska jag ut i solen igen!

090625

Eller ska jag kanske skriva 090626 ist för det är ju faktiskt den 26 nu men för mig som inte har gått och lagt mig ännu är det ju fortfarande den 25, hänger ni med? ;)

Well det är väl bara jag uppe såhär dax och varför jag är det är pga Mattias. Han jobbar ju natt nu i en månad, två veckor kvar...  ÄNTLIGEN! haha nej asså jag är jätteglad för hans skull, absolut. Men man saknar ju såklart att gå och lägga sig på kvällen med honom och inte klockan 4-5 på morgonen :P Men det jag skulle komma til var att jag sitter uppe för att jag ska få träffa honom lite i veckorna. Vi får allt att fungera :)

Vilken tur det var att jag skaffade mig sims3 för någon vecka sedan annars hade jag aldrig klarat att vara vaken såhär länge! haha.

Imorgon eller ja idag är det ju fredag! Ska ni göra något skoj? Jag ska nog ut med Madde och två kompisar till henne,dock blir det en lugn kväll för mig eftersom jag ska ha en vit månad och har haft det en vecka nu så 3 veckor kvar. Jag tycker faktiskt alla borde ta en vit månad lite då och då, det rensar kroppen och sedan är ni tillbaka och känner er faktiskt sugna på att festa igen. Jag är inte alls sugen på att festa alltså dricka och sådär, eftersom jag nyss tog studenten fick man i sig en hel del sista veckan och sådär. Men det var a time of my life. 

Dessutom åker ju jag och mina två härliga vänner Monika och Sanne till Turkiet- Alanya, den 12 augusti och ska vara där i två veckor så jag tror att denna vita månaden passar mig perfekt.

Nu ska jag tillbaka till min drömvärld i sims men vi hörs imorgon när jag vaknat sådär vid 14.00 tiden.
Godnatt, mjau!


On my way...

På väg till stranden, ses där...



090624

Ah så underbart, blev inget jobb idag så gissa var jag kommer befinna mig hela dagen?
Yes yes PÅ STRANDEN :D Ska bli göttit ska jag tala om för er!

Nu ska jag och Sanne åka och handla bullar, mums!


Hörs sen :)

Sleep

Så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, ska ju kanske jobba imorgon klockan 8 så jag ligger lite pyrt till.
Well god natt :)

Home

Tack för alla vänliga och fina kommentarer, ni ska veta att ni är guld värda! Tack för ni finns alla glada och underbara männsikor :) <3

Efter promenaden bestämde sig jag och Sanne för att kolla fotbollen hos marcus, det var nice. Sverige vann ju såklart! haha nej det är inte såklart, för sveriges fotboll är inte okej.



Jag och Sanne var ute och gick!




Jag luktade på fläderblomma!




När vi kom hem bakade Sanne smultronpaj, as god :D



På promenad

Jag är ute på promenad, hörs när jag kommer hem!

Kisses!

23 juni 2009

Ni vet känslan när man har förlorat någon? Den där fruktansvärda känslan som gör att man har en klump i magen, kan inte äta och mår allmänt dåligt. Man vill säga något men man får inte fram orden. Man har tårarna i halsgropen och säger någon något fel så brister det. Vet ni vad jag pratar om?

Just så känner jag nu, helt tom, gråtfärdig, kan inte äta ordentligt och bara jätte deprimerad. Jag har ingen anledning att vara så här. Allt är jättebra! Det går bra med Mattias, jag har inga problem här hemma med familjen, jag har jobb. Och mina vänner finns runt om mig. Jag har allt jag alltid drömt om så varför känner jag då såhär?

Jag hade två vänner som stod mig väldigt nära som bara för 2 veckor sedan svek mig något fruktansvärt. Kan det kanske vara det som spökar? Jag vet inte, jag vet inget alls längre känns det som.

Jag känner mig vilsen och jag bara sover hela tiden. Ligger jag inte i sängen, ligger jag på soffan. Det är inte likt mig.
Jag är van vid att vara full av liv, skratta och le konstant. Har luften flugit ur mig kanske?

Jag vet inte men jag vet att detta känns inte bra och jag mår inte bra!

17 juni 2009

God morgon!
Haha nej inte riktigt men jag kom hem från Mattias precisoch har faktiskt vart vaken i 2 timmar. Usch för att jobba nätter, man kommer helt ur balans.

Nu måste jag göra mig i ordning för jag ska till Lund och gå på bio med Monika, vi ska se Flickvänner från förr, dem säger ju att den ska vara nice så då litar jag på det.

Just det imorgon ska jag och mor min iväg och sommarshoppa. Gör ni också något sådär spontant och mysigt med era mammor ? :) Tell me!


Sommarfin

Detta gör jag alltid innan jag ska på fest. Tänkte dela med mig av mina rutiner och har någon av er något bra att tilläga eller dela med er av så vill jag gärna höra dem :)

48 timmar före:



Hårborttagning: Nu bör du tänka på att vaxa, epilera, raka, ja ta bort hår helt enkelt. Huden behöver tid att återhämta sig, och givetvis så kan du ju raka dig samma dag, men den grundliga bör göras minst 2 dagar innan. Utslag och liknande kan ta ett tag att försvinna. En grundlig noppning av ögonbrynen kan också vara bra att göra nu.





Planera: Nu kan du kika i necessären och i badrumsskåpet och förbereda allt, t.ex. vässare till ögonpennorna, nagellacksborttagning, fixa något till badet o.s.v. Det är också god tid att testa din makeup, man vill ju inte stå i sista sekunden och jämra sig över hur man ska sminka sig, om man nu har det problemet. Det är ju samtidigt ett bra tillfälle att testa nya färger. Tänk ut också vad du ska ha på dig, jag vet hur det är att vara ute i sista sekunden, och oj vad stressad man blir, givetvis ett bra tillfälle att prova på nya grejer.





Frisören: Om du inte har varit hos frisören innan så kan du gå dit nu, det måste ju vara välvårdat. Tänk ut hur du vill ha ditt hår; utsläppt, uppsatt, hälften hälften...som sagt planera allt!


24 timmar före:




Hemmabehandling: Nu är det dags att ta hand om din hy och skämma bort dig lite. Gör ansiktsmasker, ångbad för både kropp och ansikte, peela en extra gång, tryck ut pormaskar, allt sådant.





BUS: Om du vill ha en snygg bränna så rekommenderar jag Brun Utan Sol, gör det under kvällen, så kommer du att se härligt brun och fräsch ut.


Sov: det är alltid viktigt med sömn, se till att du sover ordentligt och får en rejäl skönhetssömn. Du kommer att slippa påsar, mörka ringar och du kommer att känna dig pigg energisk och kunna festa hela natten. Sov minst 7 timmar och packa gärna in håret, ansikte, händer och fötter. Det ska vara mjukt och lent!


footwc3.jpg

Händer och fötter: Innan du går och lägger dig, under dan, så fixa med ett fotbad och en manikyr och pedikyr. Smörj in noga också!!


6 timmar före:



Slappna av: Om man ska på fest så kan man ju inte gå runt och vara stressad, det blir aldrig bra. Ta god tid på dig och nu är ett bra tillfälle att ta ett avslappnande bad med ljus och så. Massage piggar alltid upp och ger dig energi, du kommer att vara mjuk i hela kroppen och orka dansa tills solen går upp. Om du har en spikmatta, ta en omgång på den, ryggen kommer att ta mycket stryk i alla dansmoves, så varför inte förebygga en ond rygg dagen efter. Om du inte känner för att ligga i badet så kan du gå ut och ta en rask promenad eller en joggingtur, allt för att få massor av energi.


2 timmar före:




Duscha: Nu är det läge att ta en välbehövlig dusch som gör gott för både kropp och själ.  Har du massagemunstycket; bra! Det stimulerar och ger en energisk kick. Ta en väldoftande creme och bara njut. Massera på samma gång för att få fart på blodcirkulationen, använd gärna lite olja också. Smörj in dig i en härligt doftande lotion, gärna med lite shimmer i för att öka lystern.

Fixa doften: Festdoften måste ha tid att lägga sig innan festen, det är väl inte kul om alla svimmar av eller mår illa för att du luktar så himla starkt? Spraya på din favvoparfym och sätt på deo, gicetvis så kan du ju förbättra strax innan och under kvällen, men inte för mycket, det är nu grunden skall läggas. Spraya parfymen på nyckelbenet, i armvecken, vid ljumskarna, i knävecken, på bröstet/brösten och på handlederna.



Makeup: Nu är det dags för sminket, ta god tid på dig att sminka dig, det är ju inte kul att stressa på sig det strax innan det är dags att sticka, men eftersom att du redan vet vad du ska använda och hur det ska se ut så kommer detta inte vara några problem alls. Tänk på att fokusera ögonen, det är din viktigaste egenskap när du flörtar.


Extra!:
För en liten extra touch och lyster så kan du använda ett guldpuder på kindben, läppar, ögonlock, axlar och urringning, men inte för mycket!! Du vill väl inte vara kvällens discokula.


Det viktigaste är att du tar god tid på dig och inte stressar, då kommer festen att bli helt perfekt för en helt perfekt tjej:D Lycka till!


Midsommarnattsdröm

Satt och kikade på lite midsommarklänningar och sådant skoj. För visst är det något speciellt med midsommar? Känslan av att det är sommar, man ser midsommarstången fyllas med blommor, sillen, nubben och nypotatisen dukas fram. Är det inte underbart? Jag blir som ett litet barn igen, plockar alltid 7 blommor och lägger dem under kudden. Det är sånt som sitter i hihi.
Men för att göra hela midsommar till en perfekt kväll behöver man ju en klänning. Och jo tjejer en klänning! Trotsa vädret är det lite kyligt ja ta med en kofta och strumpbyxor då. Men skippa helst strumpbyxorna för det är inte vackert. Men det alla tjejer borde ha som prio 1 på fredag är att ta på sig klänningen :)
Tänkte skriva ner lite tips som ni kan börja med redan imorgon för att känna er extra fina på midsommar!Men det får bli lite senare för nu måste jag laga lite middag.

Här kommer lite skönheter som ni kan hämta inspiration ifrån!




16 juni 2009

Hej allihopa :)
Tänkte att jag kanske ska komma tillbaka till mitt liv nu. Har inte vatt mig själv efter studenten men nu ja nu känns det som jag är tillbaka på riktigt. Jag hoppas det iallafall.

Okej lite glossip nu då...
Hmm jo som alla bloggläsare vet så är ju stinalee gravid och ja det kom som en chock, shit keep up the good work Stinis! Jag tycker det klär henne faktiskt, visst hon är kanske lite ung men hon är ju ändå 22 eller vad hon nu är. Och det tycker jag ändå är en okej ålder att skaffa barn, om livet tillåter det vill säga. Iaf hon är en söt påväg-att-bli-mamma!

Vad har jag mer att berätta?
Jo min kompis Emilia har blivit vuxen och ska flytta hemmifrån. Woohoo jag är så stolt! Nu väntar jag förväntansfullt på inflyttningsfesten :) Haha.

Jobbar natt denna veckan så bli inte irriterade att jag bara skriver här på eftermiddagarna och kvällarna. Men det tror jag inte ni blir va ? Jag är ju för bra för det, right ? ;)

SIMS 3! Hej då!

090608

Hej mina vänner!

Ja som ni ser har jag inte vatt här på ett tag och det är jag ledsen för. Men dels så har jag haft bloggtorka och dels så har jag haft fullt upp med studenten. Japp ni hörde rätt, jag HAR tagit studenten :)

Vilken upplevelse säger jag bara. Ni som har tagit studenten vet nog vad jag pratar om och ni som ännu inte har gjort det- jag är avis på er!

Bilder kommer så klart så fort jag fått dem av Emilia :) Ni kan inte vänta va ? ;) haha

För övrigt så börjar man jobba idag, är väl som det är men så är det i vuxenlivet! Bah!

RSS 2.0