Dagens nätfynd

Denna söta klänningen hittar ni på forever21 och kostar 149 kr. Visst är den gullig?




090228

Partypeople look here! Idag blir det partaaay för hela slanten och det gillar jag, ooh yes!
Angelica kommer hit om 45 min och så sätter vi igång och gör oss i ordning tillsammans sådär mysigt som bara vi tjejer kan hihi. Och sen tjugo i 7 bär det av mot jess och hennes 19-årsfest! Grattis som fan :)

Kvällens outfit blir oversize skjorta i blå/lila färg och en kort svart kavaj, mörka jeans och svarta pumps, avundsjuka? Ja jag hade blivit det om det inte var för att det är jag som ska ha på mig det ;)
Ni märker att jag är på jobbigt humör va? haha sådär retlig liksom.. jaaa vad ska man göra åt det liksom!

Köpte ny telefon idag också, Sony Ericsson W380i, I LOVE IT! Den är lila och rosa och är urgullig.
Nu ska jag hoppa in i duschen så jag inte är halv färdig när angelica kommer haha.
Om jag hinner så lägger jag in en bild på outfiten vet bara inte med vilken kamera eftersom min inte är tillgänglig!77

Love!

090227

Fredag! Det har vi alla längtat efter eller hur ?
Jag ska snart ta tåget till H&M i lund och till min praktik, men först ville jag bara uppdatera lite snabbt för er som är intresserade :)
Idag  efter praktiken kommer mammas jobbekompisar hit och ska pröva alla kläder som jag slängde ut kommer ni ihåg? Jisses vad mycket kläder det blev och jag är fortfarande inte klar :O
Och sen blir det fredagsmys med Thias!

Och just det nu kom jag ju ihåg att jag skulle ta med tröjan jag köpte på H&M för någon dag sedan och lämna tillbaka den för den var inte alls så fin på som där den hängde :P Visst är det hemskt när det blir så? Jag hatar det!

Love!

090226

Jag vet jag har blivit urdålig på att uppdatera min blogg men jag har så mycket att göra och jag är hemma sent på kvällarna men jag ska bli bättre, jag lovar :)

Iaf så har jag vart på praktiken idag från klockan 10-18 sedan fika och sen hem och träffade Mattias en stund, Mys!
Imorgon är det också praktik och jag är trött på det just nu.
I på lördag blir det födelsedagsfest för Jessica, fun fun fun!
Nu ska jag sova, vi hörs imorgon!
Love

Dagens nätfynd

Dagens nätfynd hittade jag på www.laredoute.se och kostar 329 kr.


090225

Sorry för kass uppdatering idag. Försov mig imorse så hann inte blogga då och sedan bar det av till Lund för att fika med bästis Andreas, mysigt var det och en evighet sen vi träffades så det var på tiden :)


Nu är jag med Monika och vi har lökat i oss pizza och kollat på grays, nu precis noppade jag mina ögonbryn asså det gör för ont för att utsätta sig för något sådant men ändå gör jag det varje månad. WHY? jo för att inte se ut som ett monster haha. Men egentligen är det rätt onödigt jag menar hade jag inte börjat hade det väl inte sett för jävligt ut? Eller? Jo kanske. Ääh piss på att vara tjej! Eller nej jag bara skojade menade inte det, jag är glad att vara tjej faktiskt. Ha vackra klänningar, skor och underbara väskor. Aaah det är underbart!

Imorgon är det praktik, H&M i Lund kom in och hälsa vet jag :) Var inte blyga jag är inte så farlig som jag låter :) haha
Nu ska jag umgås med Monikanörden!

Love!

Godnatt

Nu ska jag gå upp och dejta kudden är riktigt sliten just nu eftersom jag sov ganska dåligt inatt. Men nu ligger jag iaf i sängen och kan inte vänta tills jag får stänga ögonen.
Börjar 09.50 imorgon och har svenska så jag behöver verkligen sova. Gud vad jag inte gillar svenska det är så drygt och långtråkigt att jag kan vilja sjunka genom marken...

Men sen är det iaf torsdag och då är det praktik och på fredagen också och sen helg, det ska väl gå rätt så snabbt ändå?
Jag ska ju på 19 årsfest i helgen och fick just lite ångest för jag vet inte vad jag ska ha på mig och jag har ju som ni kanske läst rensat ut min garderob rätt rejält så jag har inte mycket kvar kan man väl säga. Men jag httar säkert något :)

God natt!
<3

Dagens nätfynd

Dagens nätfynd bli din för bara 199 kr och du hittar den på ellos!
Visst är den fin?


Makkedonkan&jag

Okej jag vet jag borde kanske inte men ooh så gott det är så ja nu ska jag och Sannepanne till McDonalds som vi kallar Makkedonkan men det fattade ni kanske :)
Thias kom iaf hit, han är för söt den sötsaken hahaha vad överdrivet det blev :P Men det var mysigt, han är ju lite små sjuk så jag får ta hand om honom men det gör jag så gärna så :)

Hörs sen!

Förlovning

Jaha då var kronprinsessan viktoria förlovad nu då! Grattis till henne.
Min dag blev plötsligt så tråkig för Thias är sjuk.. Tråkigt! Så nu får jag sysselsätta mig själv. Får väl läsa klart svenskboken som ska vara utläst imorgon och jag har rätt så mycket kvar att läsa. Och sen är det ju prov i engelska B nästa vecka så hade ju kunnat börjat på det också. Ooooh vad tråkig dag!

Var på körskolan precis och bokade nya tider för körning,nu jäklar ska detta gå FORT! Orkar inte dra ut på det.

Later!

090224

Idag är det lång dag i skolan, går ändå till klockan 5, riktigt jobbigt men sen ska jag leka med Thias så det jämnar ut sig :)
Har praktisk marknadsföring nu och kom ju på att jag måste skriva ut arbetet som jag skrev om Thailand igår. Så det håller jag på med just nu samtidigt som jag måste stå ut med Eric och Olle. Varför är killar i skolan så jobbiga och störiga? Trodde det skulle gå över när man började på gymnasiet eller iaf när man går i trean, men det blir bara värre och värre efter varje år som går tycker jag. Eller är det jag som går med fel killar kanske? :P
Kan vara så också haha.

Nu ska jag tillbaka till klassrummet.
Hörs senare mina vänner och ha en bra dag!
Love

Godnatt

Nu har jag och Natta ätit en väldigt god middag och kollat på Step up 2, den är väl bra? Jag älskar den!
Sedan kom vi på att vi var lite sugna på något sött och gott. Alltså blev det en cykeltur till Coop så vi kunde handla min älskvärda cola och lite smågodis. Sedan hem igen och kollade på TV igen.

Trevlig kväll med andra ord och nu precis har jag skrivit klart mitt Thailandarbete. Som jag alltid gör med arbeten och inlämningsuppgifter så sitter jag ju alltid dagen innan och skriver klart det. Så typiskt mig men det brukar bli bäst så faktiskt (peppar peppar ta i trä). Ska iaf bli inlämnat imorgon och det blev klart i sinomtid haha

Nu ska jag gå och lägga mig, första skoldagen imorgon ju efter en veckas lov. Ska faktiakt bli skönt att komma tillbaka till människorna och rutinerna.

Sov gott!


Träning och laga mat

Så nu har vi vart och tränat, riktigt duktiga idag om jag får säga det själv. Märktes dock att vi vart ifrån det ett litet tag, min kondition är inte den bästa men det fixar vi till snabbt!

Nu håller vi på att laga fiskfileér, mos och sallad. Mums och nu blev det klart :D
Later!

090223

Godmorgon!
Nu har jag vaknat ur min skönhetsdröm haha, nej inte direkt. Gud vad man sover dåligt på dagarna alltså man får ju inte sin nattsömn och det är inte bra, inte alls. Men nu är jag vaken, utvilad lite iaf.

Idag ska jag igång med träningen igen, inga undanflykter nu inte nej nej. Ska ringa Natta nu och sen ska vi sticka. Är själv hemma denna veckan på kvällarna eftersom både mamma och pappa jobbar sent denna veckan, det är faktiskt rätt skönt. Göra exakt vad jag vill när jag vill, kan det blir bättre? :)

Nu väntar frukost!
Love

Jobbet

Så nu blir jag snart upphämtad och ska åka till jobbet, medans ni andra gör er i ordning för sängen. Sånt är livet :)
Har temadag imorgon i skolan eftersom lärarna är på utbildning så vet inte riktigt om det känns lönt att gå till skolan men vi får se hur jag känner mig i morgonbitti!
Annars så hörs vi imorgon när jag har vaknat.
Sov gott!
Love!

090222

Okej det blev ingen bild på outfiten igår för jag blev lite efter i tiden om man säger så men ja jag kanske kan få tag på bilder från gårdagen.
Iaf så blev kvällen lyckad och jag hade hur tervligt som helst. Sov hos Thias och kom precis hem faktiskt. Ska ju jobba i natt så jag måste vila lite och städa rummet, det behövs alltid efter helgen. Haha. Ni vet när man ska kolla ut vad man ska ha på sig och det slutar med att hela garderoben ligger ute på sängen.. haha ja det är så typiskt mig!
Hur har er helg vart? :)

Jag känner bara för att gå och lägga mig en stund men jag har så mycket jag egentligen skulle behövt göra. Usch ja lite extra timmar på ett dygn hade inte suttit fel idag.
Nu ska jag dejta kudden ett tag, hörs senare ikväll :)

Love!


Naglar,dusch och fixering

Okej då börjar kvällens braigheter nu, älskar all förberedning inför en partynight! Jag och Mattias hade en diskution om det i morse när vi låg och pratade om när vi skulle hämta upp honom. Och han sa att vi tjejer är totalt retard när det kommer till förberedelser och jag blev förbannad. Hur kan man säga så om oss? Vi gör oss fina för (ibland) deras skull och detta var tacken? :P Jävla retard Mattias ! :P

Iaf så har jag målat naglarna nu, rosa fick det bli, har ju haft svart nu dem senaste utekvällarna. Och rosa är ju mer jag liksom haha.

Nu ska jag äta för även om man inte vill det innan man ska klämma på sig kläderna så måste man göra det om man ska gå hand i hand med alkohol! :)

Hinner nog lägga in en bild på kvällens outfit innan vi sticker !

090221

Hej bloggen :)
Nu har jag ätit frukost och hunnit vakna ordentligt. Bra va ?! haha
Ni vet att jag berättade igår att jag skulle sova hos Mattias natten till idag? Mja så blev det ju inte riktigt, vi var hos honom och åt godis,drack cola och myste lite. (Jag skriver myste vet att det inte heter så)  21.30 började j När lammen tystnar och den ville ju jag se så den såg vi. Mattias höll dock på att somna i soffan men sen fick han en idé om att vi skulle sova hos mig ist.. Så ja det gjorde vi, klockan 12 i natt körde vi hem till mig, liksom normalt?! haha. Du är för söt!

Idag blir det ju partaaaay och det ska bli kul. Outfiten blir overknee strumpor, jeanskjol och en oversize tee med bälte i midjan. Chickt va ?
Vad ska ni göra idag? Tell me

Nu ska jag kolla på Emmas värld, hon är asball!

Love!

Jobb och jobb och jobb

(Ni ska läsa rubriken med rösten i Askungen) hihi
Hej iaf !
Okej jag vet att jag lovade att jag skulle ta med datorn till jobbet idag OCH det gjorde jag men jag hann inte ens logga in på datorn idag för vi har haft max 5 min raster, så sorry för ingen uppdatering. Men nu är jag här:)

Jobbet gick bra idag, lite tröttsamt dock men money money money växer tyvärr ,eller som tur är kanske man ska säga ?:S ,på träd!
Ikväll blir det mys med Thias och inget annat för jag är trött och han är trött så det blir säkert jättebra haha somnar vid 9 ?! nej så farligt är det nog inte men jag hade nog kunnat :)
Imorgon blir det till apoteket och handla Zoviracs för jag känner att det svider lite på läppen och jag vill INTE ha munsår så lika bra att behandla direkt innan det har börjat synas och så. Även om det nu kanske inte är munsår som är påväg så vill jag iaf inte ta risken !
Och jo bilder kommer bli mer synligt i min blogg snart, måste bara införskaffa mig en ny kamera för min är i sönder och går inte att lagas eller ja okej vill inte lagas. För den är inte värd det! Haha.

Nu ska jag plinga Thias

Later!


090220

Godmorgon vackra människor :)
Sovit lika skönt inatt och det känns så bra, riktigt utvilad fast hade ju velat sova lite längre men måste hinna göra lite grejer innan jobbet.
Egentligen skulle jag hunnit ner till banken och skaffat ett mastercard men det hinner jag inte så det får bli i veckan ist :) Nu kollar jag på Top Model 2, aaw jag vill också vara med på något sådant, det hade vart skit kul. Tänk att få lära sig allt det där och bli omgjord och stylad nästan varje dag. Woohoo inga fler bad hairday flickor hade inte det vart underbart?!

Fredag idag vilket innebär HELG - härligt. Fast har ju haft lov i en vecka nu så har väl kännts som helg hela tiden men det är alltid lika roligt när det blir fredag :) Och man kan väl inte missa att lördagar nu mera är Melodifestivalkväll? :) Härligt!
Men imorgon ska jag nog faktiskt inte kolla på det för jag ska med Mattias på fest, ja det ska bli trevligt :)

Jag tänkte på det med "minitradera", är det någon som är intresserad? Va inte rädda för att prata med mig, jag bits inte jag lovar (A)

Nu blir det fukost mina vänner och ha en bra fredag :)
Love!

Jobb

Hemma från jobbet, sorry jag glömde datorn hemma :/ Men ja det mest intressanta denna dagen hart välk vart den goda kycklingpajen som Åsa hade gjort idag. Gosch vad god den var men tyvärr var där mjölkprodukter i så jag kunde inte äta så mycket :/ För er som inte vet så är jag laktosintolerant! Väldigt jobbigt ibland men idag finns det ju så mycket till "oss onormala" haha.

Jobba imorgon med, 12-18 orka. Men pengar :)
och nu när man rensat ut hela garderoben behöver jag VERKLIGEN pengar haha :P
Nej så farligt är det väl inte egentligen bara jag som är van vid att min garderob är proppfull med kläder jag inte andvänt på ett år minst!

Nu ska jag gå och dejta kudden och imorgon LOVAR jag er att jag tar med datorn till jobbet :)
Vad ska ni göra i helgen förresten? :)

God natt mina snäckor!

Rensning

Okej ville bara berätta för er att jag nu ungefär har sorterat bort 50 % av alla mina kläder men jag ska upp i 80 % så det så :)



090219

God morgon på er mina solstrålar :)
Sovit gott? Det har jag gjort för en gångsskull, alltså sådär riktigt skönt utan att vakna en enda gång :)

Igårkväll höll jag på att skriva ett inlägg men hela bloggen hängde sig så det gick inte så bra som ni kanske märkte, iaf så har jag gett mig ut på nätet och letat reda på dem absoluta plaggen man måste ha i sin nya fräscha vårgarderob och här är dem:



Tee från ginatricot - 129 kr



Kjol från Ginatricot - 199 kr


Skor från H&M - 98 kr

Som ni ser så är det ju inga priser vi snackar om, ooh jag längtar tills man kan dra på sig jeanskjolen, ballerinaskorna och ett linne och sen är man klar. Är det inte härligt, men tyvärr känns allt det där så himla långt iväg när man möts av blänande snö utanför fönstret. Visst har det sin charm också men är vi inte lite trötta på detta nu?

Idag ska jag jobba, börjar 14.30 och 14.00 hämtar Linda mig så jag får skjuts till jobbet idag. Vilken lyx!
Vad ska ni göra idag?
Jag ska upp på mitt rum nu och börja så smått rensa ut min garderob. Skrev det här för någon dag sedan att jag skulle börja med det på lovet och många tyckte jag skulle lägga ut lite här så ni fick se vad det var jag skulle göra mig av med och kanske ha en liten "traderasida" här. Hmm njae kanske inte så bra eller? Vad vill ni? Det är upp till er :)
Självklart är det inga höga priser eftersom jag ändå ska göra mig av med dem så kan ju lika gärna  ni få glädje av dem, inte sant ? :)

Nej nu ska jag upp och börja! ÖRK

Fetaost

Varför är fetaost så jäkla gott? Såg att mamma hade handlat det idag och jag var ju bara tvungen att ta fram den, jag äter det till mackor för er som inte vet det och har ni inte prövat så gör det,  Yammie!
Så nu ska jag förbereda mackor och fetaosten och kolla på några avsnitt av sex and the city! Kan en kväll bli bättre? NEJ! hihi.
Vad har ni för er ikväll förresten? Jag har faktiskt lite tråkigt och lite sällskap eller lite kommentarer att läsa hade inte vart helt fel :)


Jag&Sanne

Okej jag har spenderat helda dagen med Sanne och det har vart skoj som alltid. Vi kollade på Sex and the city- the movie! Ooh jag älskar den filmen. Någon som inte sett den? SE DEN!

Sen mot slutet av kvällen hade vi lite tråkigt och mycket längtan till vår tjejresa i Augusti så vet ni vad vi gjorde? Vi skrev en packningslista till Turkiet. Jag menar det är förvisso 6 månader kvar men ni vet hur vi tjejer är. Glömmer alltid något?! Hmm ja jo jag är ju expert på att glömma saker så nu jäklar. Ingenting ska glömmas och det såg vi till idag att det inte ska hända. Vi började i tid...
Men nu har jag ju en fråga till er läsare, vi är 5 tjejer som ska åka iväg till Turkiet i två veckor. Vad ska man packa med sig ? Ingen av oss har någonsin vart borta så länge förutom Peh förstås! Hon var ju det i somras. Men ändå. Lite hjälp hade faktiskt inte skadat! Vad brukar ni ha med er, det viktigaste förutom bikini, solkräm och sådant som är självklart :P Glömsk må jag vara men inte dum i huvudet haha.
Vill ni se hur packningslistan ser ut idag? (den kommer ändras typ 15156 gånger tills vi ska åka men ändå)

- Bikini
- solkräm
- sololja
- vardagslinnen
- party outfits
- shorts
- solglasögon
- kjolar
- klänningar
- skor (och här har jag fått vara hård mot mig själv, max 6 par!)
- t-hirts
- kofta
- underkläder
- tvättmedel
- mp3
- bok
- deo
- parfym
- tandborste + tandkräm
- accesoarer
- hårband, hårklämmor
- duschgrejor
- pengar,pass,biljett!
- Kamera+laddare
- telefon+laddare
- drinktips
- rakhyvel+raklödder
- nagellack,nagelfil
- slappebyxor
- borste
- hårprodukter
- fön, plattång
- Handdukar
- smink
- remover
- bodylotion
- väskor
- spel

Har jag glömt något? well jag har ju tid på mig att komma på det haha!


Hos Sanne

Just nu sitter jag med mina dator inne hos Sanne, vi skulle egentligen kolla på Over her dead body men hennes lillebror och hans kompis har lan här hemma så nu tittar dem på film och typ halvsover. Haha.
Men vi satte iaf och tänkte leta lite jobb, ser ljust ut för mig iaf. Tror det blir Gröna Lund i Sthlm för mig som gäller :) håll tummarna för mig !
Har ni något sommarjobb ni sökt eller ska söka ? Berätta för mig :)


Later!

090218

Sitter här och lyssnar på mamma och hennes kompis Annika som har mycket roligt för sig, hade man kunnat ha det så här bra alltid så hade jag hellre suttit här och lyssnat på dem än gått till gymmet och tränat för jag kan säga er att jag får lika stora magmuskler vilket som! haha.

Så vad händer idag då?
Jo jag ska faktiskt hitta på något med Sanne :) Vad vi ska göra är ännu oklart men jag har ju en filmkvar från igår som jag och Thias hyrde. Ooh vi såg Saw 5 och den är fantamaj rälig.

Ääh nu ska ni få höra här!
Annika hade provat att blunda och göra en konstig min med ögat och sen hade hon fotat det, när hon sen hade kollat på bilden hade det liknat ett rövhål hahaha. Nej jag blir så trött på dem. haha

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan in till Sanne.
Ha en trevlig dag mina vänner!


Sleepyhead

Okej jag vaknade precis, alltså har jag sovit i ganska många timmar.Men det var jag värd.
Så vad har ni gjort idag då?
Eftersom jag knappt har vatt vid medvetande idag så har min dag inte vart så händelserik men sådana dagar får man också ha och dem är rätt sköna egentligen, om man inte har det så alltid vill säga.

Tänkte slänga ihop ett inlägg lite senare eller imorgon efter förfrågan om mode så kika in lite då ! :)

MAT!

090217

Tisdagen har snart passerat och jag har precis kommit hem. Jag vet jag vet jag vet jag sa att jag skulle blogga under dagen men när jag kom till jobbet så hade jag glömt usbsladden och det betyder inget internet så så kul hade jag idag. Jag är iaf jättetrött idag och det kan ju bero på att jag vatt uppe sedan klockan 5 men jag ska inte klaga det är många som går upp då och tidigare till och med och inte klagar dem. Men jag måste få säga att det var riktigt jobbigt att ta steget och kliva upp.

Dagens planering, ja jag har ingen planering idag för jag ska bara ta det lugnt. Ska lägga mig på soffan nu ett tag och sen ska jag gå och sola och ut och gå. Men först SOVA!

Later!


Ben&Jerry´s

Nu har jag ätit Ben&Jerry´s strawberry cheescake, ooh den är så himla god, men så satans dyr. Men man får väl unna sig det ibland eller hur ?:)

Hur har er dag vart då? :)
Min har vart helt okej, lite ångest över att jag ska upp så tidigt imorgon men annars har den vart bra :)
Så vad händer imorgon då? :) Jo jag ska ju jobba som ni vet och sedan ska jag träna. Måste komma igång igen, hade ju så bra flöd innan men sen blir man sjuk och ligger i några veckor och ja sen är det samma veva igen. = ta sig dit och börja träna. Men jag ska dra mig dit bannemej!

Fick massa mejl denna veckan om att Ni ville läsa lite mer om mode, och ja det kan jag väl skriva om ibland men jag hänvisar Er nog hellre till en riktig modeblogg isf fast jag ska göra mitt bästa tjejer :) Och killar faktiskt för jag har fått många mejl från killar på senaste tiden som tycker om min blogg och det är ju alltid kul att höra, att man liksom når ut till alla :)

Nu ska jag och Thias gå och lägga oss, upp tidigt ju!
Men jag tar med mig datorn till jobbet så jag kan uppdatera er om min händelse

Malmö

Kommit hem från Malmö nu och där hittade jag ju massa saker som jag gillade, dock höll jag emot mycket idag :) Och det tyckte jag var duktigt. Men jag handlade min efterlängtade hoodtröja, ooh den är så vacker men jag hade ju min check så det var ju bra iaf. :) Sen handlade jag en mascara och knästrumpor och den andra boken i Twilight serien. DEN ska jag burra ner mig med om en stund i väntan på Mattias.

Imorgon ska jag ju jobba så det blir till att gå upp klockan 5 imorgonbitti gud vad jag gillar det alltså :) Nej inte direkt.

Nu ska jag äta kyckling, ris och bearneisås ! MUMS

090216

God morgon mina vänner!
Okej jag har inte vaknat precis men jag har haft så mycket annat att göra så jag har inte hunnit sätta mig vid datorn och det är ju faktiskt lov nu så varför stressa ?:)
I natt vaknade jag vid 5 av att jag hostade extremt mycket, börjar faktiskt bli lite skrämmande för det är bara på nätterna och typ 2 gånger i veckan. Normalt? NEJ!

Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska snart gå till stationen för jag och tjejerna ska till malmö och strosa runder och shoppa och ha det mysigt :)
Ska jobba imorgon så man får väl passa på att njuta av lovet DEN ENDA dagen man har det. Börjar bli trött på det stället nu, anställ folk så ni kan jobba hela skift ist för att ha massa olika som hoppar in och jobbar. Visst det är jättebra för mig för jag får tjäna pengar men man kan ju fan aldrig få ha ett lov ett helt lov. Det finns inte i mitt liv längre, vad är ett helt lov liksom?
Men jag ska väl inte klaga eftersom många går utan jobb...

Nu ska jag iväg, ha en bra måndag !
Kram

Filmkväll

Dagen slutade med att jag och Nathalie valde att ha filmkväll, så vi gick ner till stan för att hyra en film och kom hem med 5 :P
Nu har vi tagit oss igenom 2 filmer och ska börja på den tredje, vilken är Heartbreak hotel, ooh jag älskar den filmen! Riktig fnitterfilm haha.

Så vi hörs senare mina vänner!

090215

Vilken underbar mysig kväll det blev igår, vi åt och sedan såg vi Benjamin Buttons otroliga liv. Blev inte Australia för det blev något fel med bokningen :S Men inget illa med det för denna filmen var riktigt bra, fast jättelång kom vi på när det slutade, varade nästan i 3 timmar. Men det var inget jag la märke till när vi väl satt där inne.
Hur var er dag igår ? :)

Idag har jag ju ett nytt uppdrag framför mig, - vägen till att bli en såndär "hot-bejb" igen. Har ni något ni vill jag ska gemomgå eller utsättas för ? :P Annars kommer jag på ett själv :P
Det ska nog gå bra haha.
Annars vad händer idag? Faktiskt ingenting och lovet börjar imorgon, UNDERBART!
Vad ska ni göra på ert lov ? :)


Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag
Later!

Alla hjärtansdag

Idag är det ju alla hjärtansdag för er som missat det. Fått något sweet av pojkvännen eller flickvännen ? Jag har inte det iaf , men jag vaknade previd baby imorse och det är allt jag ber om :) Så vad har ni för planer för dagen då? Hemmakväll med mys framför tv:n eller kanske bio? Eller varför inte en grym utekväll med flödande tequila shots och dansande in till sent på natten? Varför måste man liksom vara så otroligt romantiska bara för det är alla hjärtansdag? Jag har haft denna diskutionen med många denna veckan och kan ju säga att dem flesta kan inte förstå hur jag kan tycka så om denna dagen. Har jag fel i det jag säger? Sen säger jag inte att denna dagen inte är någonting alls för det är den och det hade ju tagit hus i helvete om Mattias hade valt att vara med sina vänner på alla hjärtansdag och typ spelat dataspel? Då hade jag blivit som en sån riktig ragataflickvän men har man inte en anledning då? Men det jag menar är att varför ska man gå och handla massa presenter och så? Det är DET jag menar att det gör dagen så jävla ytlig, vem har mest pengar liksom? Vem fick den dyraste/finaste presenten?

Men iaf så har jag flytit med mängden detta året och jag och Mattias ska ut och äta och sedan på bio. Det ska bli så mysigt och sedan har jag faktiskt tänkt tända ljus och vara riktigt sådär mysig hela natten. Mmm det är min tanke !
Vi ska se Australia och det sägs att den ska vara bra så det hoppas jag på :)

Ha en riktigt underbar alla hjärtansdag på er mina vänner!
<3

God natt my darlings!

Nu kom Sanne för hon ska sova här i natt, tihi!  Så nu ska vi lägga oss, godnatt på er mina vänner!

Just det vet ni vem som ska på spa imorgon? Moi!

Kram!

090212

Gosch jag är helt slut i mina fötter idag, en sak ni ska komma ihåg om ni ska till jobbet och stå i 8 timmar, TA INTE HÖGKLACKAT! Dum som jag är gjorde jag det idag och jag kan inte gå nu, det värker något fruktansvärt. Meen jag har ju mig själv att skylla.
Så hur har er dag vart då? :) Lekt i snön? Shoppat något kul ? Tell me!

Jag har iaf vart på praktiken 10-18 var hemma vid 7 sen åt jag och nu sitter jag här.. Händelserik dag va? Inte direkt men så är mina torsdagar, extremt tråkiga. Men jag fick handlat mobiltbredband idag och en oversize kofta på Ginatricot, ouhja jag diggar den :)

Funderar på att ha en tävling här, är det något som intresserar er? Eller kanske en frågestund? Fast känner dock att jag inte har så många läsare än men för er som läser skulle det ju vara kul :) JA det är upp till er!

Nu ska jag hoppa i duschen

Later!

Kissie

Asså kan man bli mer trött på denna människa ? Vem tror hon att hon är ? "Nej jag lever på min blogg, har inte tid eller ork med något annat jobb för jag är så himla viktig!" Skrattretande om ni frågar mig, Välkommen till livet vill jag bara trycka in i hennes lilla hjärna. Vi kan fråga vilken ungdom som helst om dem har ett jobb och pluggar. DET HAR DEM FLESTA! Men nej lilla kära söta Kissie ska inte ha det för hon är ju så jävla bra. Eller hur?  Fejkblond liten brutta som tror hon är störst,bäst och vackrast. Hallå, jag är det?! Inte Kissie, haha nej det var ett skämt. Men seriöst 17 år gammal och gjort både det ena och det andra med sin kropp. Det är inte normalt och hon lever i en liten fantasivärld som hon så småningom kommer växa ur, och då kommer hon få en chock. "vad då måste man joba för att kunna handla kläder?" Nej nej dem kommer rakt in i din garderob bara sådär av sig själv. Aah förlåt till er som läser detta och får ta emot mitt utbrott men jag pallar inte trycket mer. Kolla på henne bara, avskyvärd!
Det jag ville komma till var - Jag gillar inte den bruden!


Projektarbete

Så då var kjolen nästan kar, rosorna är på plats bara mudden och banden kvar, ni kommer få se allt när det är klart och ska presenteras i skolan :) Hoppas ni tycker om det jag gjort lika mycket som jag gör för jag är helnöjd! Har ju fortfarande jättemycket kvar men jag är på rätt väg nu igen iaf :) Tack så mycket Emilia för hjälpen idag! Guld värt <3
Så hur har er dag vart då? Hänt något spännande? Tell me jag har tråkigt!

Min dag har vatt helt okej, mest jobbat med projektet men Sanne snodde iväg mig en timme ungefär och tog mig in till Lund, hon skulle förnya sitt tågkort så hon kan ta sig till skolan i Kristianstad och jag kom ju på att hallå? ska jag kunna ta mig till Lund imorgon eller? Ja helst var ju svaret på den frågan så ja jag köpte också nytt tågkort, gud vad sånt är dyrt. Föör dyrt om ni frågar mig.

God mat åt jag idag också, mamma gjorde pasta med baconsås. MUMS! Har ni smakat det? GÖR DET !

Just det ja, jag började även på mitt tublinne idag också, ska sätta på gula paljetter och så. Får se om det blir något snyggt :)
Har ni några idéer jag kan använda mig om? Skriv dem gärna, det uppskattas bara ska ni veta :)

Nu ska jag krypa ner i soffan en stund och få upp värmen sen blir det sängen!

11 februari 2009

Försov mig i morse och kom 10 min försent så därför hann jag inte blogga imorse, sorry! Men nu är jag här, sitter i skolan och har webbdesign. Hatar det men vad ska man göra ?

Idag ska jag och Emilia fixa lite på projektarbetet, woohoo! Jag är så glad att jag äntligen kommit igång och att vännerna ställer upp för en och hjälper en. Det värmer ska ni veta!

Nu måste jag fortsätta med vårt helvetes projekt på webbdesignen.
Ching!


H&M

Ja okej jag kunde inte hålla mig borta så jag loggade in på H&M igen :( jag hittade en scarfs som jag besällde tillsammans med det andra jag beställde för några veckor sedan bikininarna och jackan, kommer ni ihåg ? Iaf jag får allt vecka 14 och jag längtar!

Har ni beställt något tjusigt på senaste tiden ? Eller är det kanske bara jag som är så galen i kläder, väskor, skor och accesoarer? hmm jag tror ju dock att det finns en liten del av sådant i alla tjejers mind men mitt kanske är lite större än vissa andras. Eller ? :P

Nu ska jag och Mattias iaf gå och lägga oss, sov gott mina vänner så hörs vi imorgon!
Och just det förlåt för kass uppdatering idag, mitt internet har legat nere hela dagen :(


Kram på er!

10 februari 2009

Hej allihopa :)
Hur har er dag vatt? Min har vatt helt okej, jävla oväder men annars har den vatt bra!
Så vad har jag gjort då, jo jag har vatt i skolan och första lektionen hade jag en redovisning som gick jättebra tyckte jag. Efter det så hade jag praktisk marknadsföring, sen engelska B och sen sist matlagning. Det är kul med matlagning vi jobbar med olika länder i 4 veckor och just nu har vi Thailand. Thailändsk mat är super god och jätte rolig att tillaga, så många goda kryddor och färgrik mat.

Efter skolan hämtade Sanne mig och vi körde hem och jag hjälpte henne med hennes CV, det gick ju fin fint. Jag är så duktig haha. Sen följde jag med mamma, mormor och morfar och hälsade på Mattias (kusin) på kyrkogården, så fint där var och jätte fint med all snö som låg runt omkring graven. Han har det fint!
Sen körde vi vidare till farmor och farfar där morfar fick lite massage av farmor och mamma fick också för hon fick ju typ ryggskott igår när hon lyfte fel. Aj aj aj!
Hoppas det hjälpte med massagen iaf.

Nu ligger jag i soffan med baby och myser hihi. Jag fick med honom på bio på lördag (alla hjärtansdag) så det ska vi :) Mysigt. Kanske blir middag på BK också det hade suttit fint :) hihi
Oooh jag måste j nästan handla något fint att ha på mig, ja okej jag sa att den dagen var överskattad och det är den MEN jag kan väl ändå få ha något nytt fint på mig ? :)

Nej nu ska jag faktiskt gå och pussa på Mattias lite hörs sen !

Ching!

Sommar

Längtar inte ni efter sommaren ? Det gör jag något enormt, satt och kollade i sommarmappen för en stund sedan och det gjorde inte saken bättre.
Tänkte bjuda på lite bilder från sommaren 2008!

Enjoy!














Vilken gormémiddag

Nu har jag ätit den största gormémiddagen på länge, Nudlar! Nej okej kanske inte den mest fancypancy middagen ni hört talas om men och? Jag gillar det! Hade en kille bjudit mig på det på en dejt hade han hamnat högt upp på listan, om han haft personligheten också förstås! För visst kan man bli trött på killar som bara försöker köpa en för sin pengar ? Jag är väl ingen sak man kan betala för och sedan ha i alla år, nej nej nej!


Monika

Haha Monika vill så gärna ha ett eget inlägg här så ja here you go hjärtat! haha Hmm vad ska man säga om denna lilla figuren då, jo hon bor i stora staden Teckomatorp och är 18 år, fotbollsnarkoman och älskar Zlatan. Hon är min bästa vän och vi träffades första gången i ettan på gymnasiet. Fast jag tror ju dock att vi träffats tidigare i ett annat liv, haha!
När jag träffade henne var hon mer man än den värsta mannen ni träffat på, haha. Men jag hade ett uppdrag som jag nu lyckats med, jag har gjort henne till en av oss tjejer! haha Hon och jag är så olika så det är sjukt men det gör oss till dem vi är idag - bästa vänner som är vid varandras sida i alla lägen! Och skulle aldrig vilja ändra på den hon är.
Hon är monika- the man och jag är Therese - the girl haha.
Egentligen är det rätt så konstigt att vi ens hittade till varandra och blev så bra vänner som vi blev, för jag menar när jag ser kläder,skor och rosa så springer jag dig. När Monika ser en fotbollspla, en fotboll och en dator så springer hon. Vi är som dag och natt fast dem går också bäst ihop. Hon är ying och jag är yang! <3



Fika

Nu har jag kommit hem från fikan med Monika och Malin, vi befann oss i Lund. Tog en runda på lagerhouse och kikade rundor lite. Drogs ju automatiskt till alla hjärtansdag grejset och hittade den perfekta presenten till Mattias, en kudde där det är ett stort ROSA hjärta på och så står det en gullig text, so GAY men så sött :P haha jag ska ju dock inte köpa det men det hade vart rätt roligt och se att han hade den kudden sin säng, det skriker ju bara gay liksom. Vad ska ni köpa till era honeys ?:)

Jag tycker ju att den dagen är överskattad och varför ska man köpa blommor och choklad bara just den dagen på året? Visst är det gulligt att den finns, absolut men jag hade nog blivit mer glad om jag fått en blomma en helt annan dag bara sådär. För då vet man att personen i fråga ger mig blomman för att den vill inte för att en fånig dag säger att man ska göra det. För mig är det en dag då affär har en extra stor försäljning. Väldigt onödigt och i och med krisen som vi lider av just nu borde vi dra in på sånnahär dagar. Och varför inte bara gå på bio med din käraste och sen gå hem och laga middag och mys? Det tänker iaf jag föreslå för Thias :)

Nu ska jag skriva på mitt arbete som ska lämnas in imorgon bitti, varför sitter jag alltid dagen innan ? TYPISKT mig!

Skolan

God morgon måste jag väl säga till er som går upp nu :)
Själv har jag ju vatt i skolan sedan klockan 10 och har faktiskt håla sista lektionen så efter denna slutar jag! Skönt va ? :)
Vad kul att så många har hittat hit känns jätte kul :) Hade ju besöks rekord igår, och det var väldigt roligt att se måste jag säga :) Så välkomna och hoppas ni hittar tillbaka !

Idag har jag ju ett uppdrag att utföra, eller ja iaf denna veckan. Raka benen! Kanske är en självklarhet för vissa men vissa tjejer har inet tid och särskillt inte på vintern, men ni kommer ihåg inlägget igår? Tjejer nu jäklar går det mot ljusare tider så nu får vi lägga av vinterdammet och ut på fältet igen. Håller ni med mig?

Nu måste jag jobba så jag får sluta och kan gå hem för dagen!

Later!

God natt

Nu skriker sängen efter mig och jag ska faktiskt ge med mig och hoppa i säng :)
En ny dag imorgon ju ! Och jag vill hälsa alla mina nya läsare välkomna och hoppas ni kikar in igen :)

God natt på er,
Kram Elz

Jag skrattar på mig

Jag läste i en blogg precis väljer dock att inte söga vilken för det är ju rätt pinsamt att jag läser den men detta inlägget var så roligt och stämmde så bra att jag håller på att skratta på mig.. Haha

Jag citerar: " Ni vet när man precis har blivit tillsammans med en person och lovar sig själv att alltid vara snygg och fräsch, raka benen, ha sexiga underkläder, dofta vanilj, alltid le och vara kåt, glad och tacksam? "
Asså stämmer det bra eller stämmer det bra ? Jag kan avslöja att mina ben är hårigare än Mattias känns det som och sexiga underkläder, vad är det ? Det händer väl då och då att man slänger på sig något sexigt som sedan åker av lika fort igen? TJEJER, vi blir för bekväma efter en tid i våra förhållande och det får inte hända. Vi måste hålla skärpan uppe och ja nu låter jag kanske ytlig men hur kul hade ni tyckt det var om er pojkvän hade sunkat ner sig och börjat använda mjukisbyxor titt som tätt? Precis och hur tror ni då att dem känner sig ? Dem säger att vi är fina som vi är men innerst inne hoppas dem att vi ska inse själva att vi inte kan hålla på såhär. När man ska på fest kan dem inte sluta stirra på en för det var det mest fräscha och uppklädda dem sett den senaste månden och så småningom leder detta till mindre sex för jag menar vem vill ha sex med en soffpotatis? Inte jag iaf!
Så tjejer nu tar vi tag i detta och fräschar till oss, av med mjukiskläderna, mjukiskläder är endast tillåtna på söndagar! Och nej träningen är inte ett undantag för då slänger du på dig ett par större örhänge och de tajtaste byxorna du äger (ska ju dock vara sköna också) leggings, ja perfekt! Se så inga undantag. Och ja vi ska faktiskt gå upp den där halvtimmen tidigare för vi ska hinna fixa till håret så som det ska vara. Det är vår plikt. Tänk på hur ni beter er när ni är singlar? Allt ska vara perfekt och fräscht. Jag tror nämligen inte att om vi köper en ipod att den ska fungera ocg vara super fin dem första månaderna men sen ska den bara bli sämre och sämre ? Det är samma sak med oss tjejer :P

Så denna veckan: Jag ska gå och köpa raklödder och raka benen. Det är mitt första steg! Nästa vecka kommer det något nytt som jag ska göra mig till den partybruttan jag en gång var! Vill ni se skillnaden? JA följ då denna blogg veckovis och varje söndag kommer ett nytt uppdrag. Ni kan ju köra samma saker som mig och se om ni hittar tillbaka ni med ?

Nu ska det vara slut med all avund på vackra, tipptopp brudar som är singlar, snygg och vet om det! Är ni med mig?



Utmaning

Regler för utmaningen:
*Gå in i mappen "mina bilder".
*Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen.
*Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden.
*Utmana sex personer & tala om för dem att de är utmanade.



Hamnade på Nathalie, och detta var för ungefär 3 veckor sedan och mamma hade underklädes party här hemma. Visst är hon söt ? :)

Jag utmanar alla som läser detta inlägget eftersom jag är för lat för att skriva namn ;)


Ooh nu har jag ätit coch gud vad jag är mätt, och mina ostbågar väntar på mig också fast dem får faktiskt vänta!


Handlat

Nu har jag och mamma vart och storhandlat kan man väl säga haha. Idag blir det sista dagen som jag äter skit, har ju dock slutat med godiset det var ju mitt nyårslöfte men nu menar jag allt annat. Äta på oregelbundna tider osv ni vet sånt man är expert på? :P Haha, får se hur länge jag kan hålla det för jag har sagt såhär jätte många gånger men nu vill jag faktiskt göra en skillnad. Så ja nu får vi se..

Ikväll blir det kött, pommes och bearsås till middag, det tycker jag ska bli gott som fan! Efter det blir det ostbågar ja ni märker att jag festar till det ordentligen idag va ? :P Usch jag kommer sakna ostbågar!

Mattias kom precis och hämtade sin telefon och nej jag tjuvtittade inte i den, duktig och snäll flickvän jag är va ? :)

Nu ska jag hjälpa mamma med maten !

Jobb letandet

Hela den här dagen har gått åt att leta jobb, först och främst sommarjobb. Och ja jag har väl hittat en del så imorgon blir det till att sätta mig ner och skriva CV, som ni vet ska man ju aldrig skicka ut masscv för då blir det inte personligt och du anpassar inte ditt cv för just det jobbet du söker. Så ja morgondagen får bli att skriva CV och träna.
Kan ju berätta lite om de jobb jag hittat hitentills..
Jo ett på Gröna Lund i Stockholm, då kommer jag bo i Stockholm perioden juni-augusti och i augusti har jag ju en planerad resa som dem var väldigt förstående med och sedan blir det tillbaka till Stockholm när jag kommit hem. Låter väl intressant ? :)

Ett annat är ett sommarkollo i Malmö. Där jag också kommer bo fast dock bara juni-juli, kan också bli spännande faktiskt :)
Sen har vi ett på skånemejerier i Malmö och ett på Tetra Pak i Lund. Så ja nu får vi se vilket/vilka jag får :) Ska fortsätta leta nu !

Later


oooh!

Amen jag är omöjlig..





Den här klänningen och den här kjolen kommer få följa med mig hem inom kort tror jag ! Fan också FAAAAN! :P
Ja där ser ni hur bra jag är på att övertala mig sjäv till det rätta :P haha det går inte. inte när det gäller kläder,skor och väskor!

aaah men är det inte alla tjejers svaghet? I think so!

8 februari 2009

Mattias kom vid lite i 11 igår kväll, vi kollade på en film och mös sedan gick vi och la oss för vi kunde knappt hålla ögonen öppna. Vaknade hyffsat tidigt idag, vet inte vad det är med mig måste vara sjuk eller något. Haha.
Mattias har gått hem för han skulle iväg men han glömde sin telefon här så han måste komma tillbaka ikväll :) mohaha! Hmm nu kom busiga tessi fram och ville busa kände jag, han glömde sin telefon här, right? Då ger det väl mig automatiskt rätt till att tjuvkika i den lite ?(A) Eller? Hahaha, nej jag skojar självklart, skulle nog aldrig våga eller vilja det faktiskt. Ens telefon är privat och sen vet jag ju iofs redan vad som finns i den eftersom han alltid visar mig massa saker på den :P Det är en såndär Hightec telefon ni vet.

Vad händer idag då?
Jo det blir lite pill på mitt projektarbete och sedan städa rummet tror jag har inte bestämt mig ännu men det lutar åt det haha. Fast först ska jag kika in på Bubbleroom och kolla INTE shoppa något men kolla får jag väl?(A)

Later !

Äntligen

Aaah pizzan kom och nu är jag mätt och belåten :)
Jag kollar på Rosa Pantern på tv4, den är så rolig. Haha. Exakt min humor! Haha nu fastnade han i dörren "- yes, plis" Hahahahahha. Okej nu kanske ni inte förstår vad jag menar eftersom ni inte ser det kanske. Men den är värd att se så slå på 4an nu :)

Nu en annan sak jag väntar på är såklart Mattias, han har inte heller kommit än :( Tänkte ringa honom nu faktiskt!

Just det !

Fortfarande ingen pizza!



Tänkte att jag kunde lägga ut en gruppbild från igår så länge medans jag väntar.

Pizzeria

Jag ringde och beställde min pizza 20.20 och den har fortfarande inte kommit så jag ringde upp och då visade det sig att han hade vart här och ringt på men ingen hade öppnat.. :S OFTA! jag har liksom suttit och väntat på denna pizzan och vart riktigt sugen på den så jag har haft mina ögon öppna om man söger så. Men iaf han kommer med en ny nu, GOTT!

Hoppas inte det tar lika lång tid för denna att komma haha.

Jaha vad tyckte ni nu om dagens melodifestival? Jag tyckte inte den vart något bra faktiskt. Fast jag gillade dock Emilias låt så det var ju bara kul att hon gick vidare :)
Men hon där ugglan? Jag menar kom igen och välkommen till 2000-talet. Hon ser ut som en kvinna från urtiden.Och vilka jäkla stövlar hon hade och hennes hår ska vi nog inte gå in på tror jag. Nej nu låter jag som en bitch som sitter här framför min lilla dator och ger kritik men håller ingen med mig ?

Hmm ingen pizza fortfarande.. JAG ÄR HUNGRIG!

Melodifestivalen

Sitter och kollar på melodifestivalen nu faktiskt ingen som fångade mig alls denna lördagen, bättre lycka nästa lördag! Nu väntar jag på min pizza och min Mattias :) hihi Gott ska det blir med pizza, riktig bakismat!

Jag tyckte första bidraget var för rockigt för att delta i melodifestivalen men sen och andra sidan så hade det ju vart kul med lite omväxling och inte bara samma gammla schlager skit :P Även om det ändå är melodifestivalen. ooh nu kommer resultatet ska bli spännande.

7 februari 2009

Hej!
Förlåt för en kass uppdatering dem senaste dagarna har vart lite ur balans kan man väl säga. Dock ingen ursäkt. But I´m back!
Så vad har hänt nu då?
Jo igår var det jägers, det var trevligt fram tills klockan 1 ungefär. Orkar inte förklara men kan ju berätta att en viss person som var mitt allt en gång i tiden, är inget värt för mig längre. Tufft att verkligen erkänna det och säga det och verkligen skriva ner och se det framför mig men så är det. Jag har vart blind, folk har sagt till mig att öppna ögonen men nu äntligen fick jag svar på tal. You´re out!

Ikväll är det ju en liten kär deltävling i melodifestivalen och vem kommer titta om inte jag ? :)



Ska ni kolla?

Mattias baby kommer senare också och gör mig sällskap eftersom jag är själv hemma. Tänkte tvinga honom att kolla på det med mig, mohaha !

Imorgon blir det plugg och projektarbete som gäller, tråkigt men måste göras tyvärr.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av 90210 innan mellon börjar :)

Later!

Torsdag

Praktiken idag gick jättesnabbt även om jag fick jobba över en timme vet inte varför egentligen men tycker morgondagen kan gå lika snabbt.

Baby körde upp på tungt släpp idag och kuggade :/ Synd men du klarar det nästa gång. Det vet jag :)
Undrar om han vet att det är alla hjärtansdag nästa lördag, antagligen inte men nu lär han ju få reda på det eftersom han läser min köra blogg :P Undrar vad han har för planer, jag blir glad för det minsta lilla jag är inte sån :) <3

Imorgon är det partay som gäller och det blir jägers. Har ju inhandlat en ny kjol som jag tänkte ha och just det nu kom jag ihåg att jag ska ta med den till jobbet imorgon och byta till en mindre storlek, eftersom min ass ser ut som 10 asses i den hahaha!
Förfest blir det hos Angelica och sedan kanske vi går ut innan vi åker vidare till jägers, we will se :) Jag tycker iaf det ska bli skoj att åka till jäggan för en gångsskull !

Just det jag och Mattias skulle laga nudlar innan men dem blev kattastrof så vi slängde dem allihop :P haha. hmm magen kurrar lite lätt nu men va fan det är snart morgon och då är det ju frukost :) hihi

Nu ska jag gå och pussa på bebs och sedan måla naglar :)  Lite höstfärg på naglar is the shit just nu !

Later!

God morgon

Jag vet inte vad det är som händer med mig på nätterna men typ mitt i natten börjar jag hosta en sådan rethosta som sitter i i någon timme, jag hostar inget på dagen eller kvällen utan bara på nätterna.. VAd är det som händer ?

Aja, nu är jag iaf uppe, har duschat precis och ska börja ta på mig. Praktik idag ju så jag ska ta tåget till Lund 9.36 eller 9.47 det är vilket jag hinner :P Ni vet hur det är på morgonen ! Haha

Ha nu en riktigt trevlig torsdag så hörs vi ikväll när jag kommit hem !

Kram Elz

Miss i natten

Nu hade jag faktiskt tänkt att gå och lägga mig, fast tänkte först bara säga en sak.
Jag såg precis i Aftonbladet som min kära mor sitter och läser bredvid mig, att en 37 - årig tjej i Italien legat i koma i 17 år, det betyder att hon var bara 20 år när hon hamnade där. Det gör onte i hela ryggmärjen och jag blir rädd av tanken att det kan hända mig själv och alla i min omgvning vilken dag som helst. Vad hade man gjort liksom? Tänk er att inte kunna röra er, tala i vissa lägen och att höra. Det är hemskt. Men iaf nu ville iaf hennes pappa att dem skulle stänga av alla maskiner som höll henne vid liv. Jag har faktiskt själv tänkt tanken vad jag skulle vilja att mina anhöriga gjorde om jag var i det läget att en maskin höll mig vid liv och endast den och det gick inte att göra något åt det. Jag hade antingen fått "leva" genom en maskin och inte kunna prata eller se, bara höra. Eller att mina anhöriga kunde göra valet att stänga av maskinen och jag somnade stilla in. VAd gör man i läget ? Jag vet inte hur jag hade reagerat om t.ex mamma vatt i det läget, samtidigt som jag hade velat att hon skulle vara vid liv så hade jag nog hellre sett att hon somnade stilla in och slapp lidandet. För det är det ju, du hör allt runt omkring dig men du kan varken prata eller se dem som pratar med dig eller är runt omkring dig. Usch jag blir nästan ledsen när jag tänker på det. Men jag vet nog vad jag hade velat.. att dem stängde av maskinen så jag fick somna in.
Låter hemskt men jag hade nog velat det.

ooh just det har ni hört eller läst om den skolan där dem serverade mat som vart på golvet ? jag menar KOM IGEN, att skolmaten var äcklig och icke näringsrik det visste vi alla men det här ? Det är ju så oacceptabellt så det finns inte. Vad fan är det för idioter som anställer sådana människor? Det borde vara lag på att det ska finnas videokameror i skolköken som hela skolan kan se på vilken tid som helst. Fy fan!

Nej praktik imorgon och sen ska bebs sova här yeeeeeey :D

God natt mina vänner små!


ooh kolla

Det borde vara förbjudet för mig att gå in på internet och kolla på kläder och tillbehör..

Detta hittade jag just precis på H&M, och jag ska jobba där imorgon FARLIGT!






Jag är så kär i skorna så det är sjukt! Dem skriker efter mig :(
Någon som vet hur det känns?

Tupperweare party

Så då har man vart på tupperweare partyt och hittade massa fint, gid vad praktiska grejer det finns. Jag behöver ju förvisso inte något av det men det är bra att lagra inför flyttahemmifrån tiden, och dessutom så slipper jag kostnaderna då. Och jag vet att det är ett dyrt märke men det är riktigt bra kvalité produkter och man får ju ny om det inte håller.

Fick svar från jobbansökan som vimmelfotograf i Lund och Malmö, fick dessvärre inte jobbet för att jag inte är bosatt i någon av städerna, lite tråkigt. Men what to do, får väl bättre lycka nästa gång :)


Nu ska jag faktiskt hoppa  i duschen!

Skolan

Usch jag tänkte verkligen skita i skolan idag för jag har så ont i min hals, var ju uppe med tuppen imorse för att se vår allas fina Kenza, som gästade Vakna med the voice, hon är så söt och go ! Efter det gick jag såklart och la mig igen i min varma säng, men sen ringde klockan klockan 9 igen och jag gillade inte det alls. Meeen Monika fick mig att gå upp med hjälp av hennes peppsms och jag hade ju faktiskt redovisning som jag inte kunde missa. So here I am.

Nu har jag webbdesign och jag hatar det, varför valde jag datainriktning? Vem är så dum i huvudet? jo jag :) Jag är dum ibaldn jag erkänner det.

Idag ska jag och Emilia ut till farmor och farfar och kolla på min balklänning, jag läntar, kanske pröva så den passar också haha. Nej men det ska nog gå bra och gör den inte det så blir det hårdbantning. Haha.
Efter det så blir det tupperweare party hos Marie, skoj skoj!

Så vi hörs väl när jag kommer hem från skolan för nu måste jag fortsätta.

Later !


Twilight

ooh jag är kär i Edward, vilken man. Ha är en sådan karaktär man vill ha men inte kan få, typ som en filmstjärna.
Sett filmen nu, ooh maj gådd säger jag bara, vilken film ! Jag började nästan gråta :( Självklar favorit hos mig nu.

Nu ska jag gå och söra mig med bebs :D han blir så glad då! mohaha

Har ni för er ikväll då?

Bebsiboy

Jag fick tag i Twilight filmen kan ni tänka er ! Jag är överlycklig, det är dock inte Mattias men han ska få se att den är skit bra. Just det ja, jag väntar på honom just nu! Han ska få måla mina naglar idag har jag bestämt, haha gay varning där. Men jag vet att han gillar det, hihi. Tänkte även fråga om inte han kunde hämta mig och tjejerna på jägers på fredag för det hade vart jättesnällt! Ni märker att jag fjäskar lite i detta inlägget eftersom jag vet att han läser mina inlägg ;) I´m not stupid!

Vad händer denna veckan?
Tisdag- Idag alltså, jo idag var det ju shopping som gällde!
Onsdag - Hem till farmor och farfar så Emilia får se min balklänning :) wiihoo! Och sen blir det Tuperweare party hos min kusins mor. Trevlet värre!
Torsdag - Praktik och körskola
Fredag - Praktik och PAAARTAAAAY!

Helgen i övrigt är faktiskt inte bestämd om jag inte glömt något ?:O Säg till isåfall.

Nu kom bebs, Tjao!

By the way, Jag älskar dig Mattias!

Kjolen

Detta är då kjolen jag köpte idag ska ha ett svart tublinne till och guldiga smycke så klart :)



Fin va ? :)

Tuesdaj!

Just nu lyssnar jag på Pink - so what, riktigt bra text i den låten när jag lyssnar efter.. Nanananan I wanna start a fight!

Så vad händer idag då? hmm ja, jag tror faktiskt inte att det händer så mycket idag. Tänkte börja på min kjol som ska vara med i projektarbetet så den blir färdig så jag kan använda den eftersom jag längtar sjuk mycket efter att få sätta den på mig..

I got my rockmoves!

ooh just det, jag har snart läst ut min twilightbok och jag är ledsen för det. Den får inte ta slut :( Men jag ska snabbt springa och handla tvåan då :D

Jag håller faktiskt på att få tag i filmen just nu så jag kan kolla på den ikväll :) ooh yes kvällen räddad!

Hade håla idag så jag och monika stack in till malmö och handlade lite jag hittade min kjol till jägers ooh yes :)

lägger in bilder snart måste bara äta något !
Later!

stress out!

okej nu har jag duschat och ska snart springa ner till bussen, jag hatar att stressa men ändå utsätter jag mig för det alltid. Varje morgon osv.. likadant. Men ja bussen går ju inte försen halv 7 och det tar ju bara 15 min att gå till bussen så såååå stressad är jag ju inte just nu, men det kommer väl om 10 min :Phaha

Vi ska äta pizza och kolla på wildchild och hon har inget internet så kan tyvärr inte höra av mig mer ikväll :/
Men en ny dag imorgon, hörs då :)

Kram på er

Äntligen!

Jag har samma problem varje morgon, sminket ´vill inte sitta hela dagen och man ser inte lika perfekt ut som man gjorde framför speglen innan man började dra sig mot skolan men sen kommer man fram och ser ut som en blöt råtta.
känner ni igen er?

Tjejer jag har hittat lösningen och tänkte dela med mig.

Modellsnygg varje dag, det låter inte fel. Sen om detta funkar eller inte det tänker iaf JAG ta reda på.

1. Börja med basen. En fuktkräm på rengjort ansikte morgon och kväll är a och o.

2. Välj en fundation som är något ljusare än din egen hy, det ger ett slätare och snyggare intryck. Använd gärna en halvtäckande fundation. den gör att du slipper använda concealer. Tona din fundation från mitten av ansiktet och utåt. Dagtid behövs det oftast bara lite runt ögonen, näsa och mun, och så kan du öka på till kvällen.

3. Ditt puder ska helst vara transparent och löst. I stora nedåtgående rörelser i de små ansiktshårens riktning. Om du borstar uppåt, mot hårstrået, lägger sig pudret under och framhäver alla småfjun du har i ansiktet.

4. Rougets gyllene regel: lägg det inte längre fram än två fingrar från näsvingarna och inte högre upp än två fingrar under yttre ögonvrån. Undvik också att lägga en allför brun nyans direkt på kindbenet.

5. Börja med en ljus skugga på hela ögonlocket. Fortsätt med en mörkare skugga och tona den noga längs med fransraden och i yttre ögonvrån. För att få en nautrlig look behöver du inte mycket - men fuska inte med appliceringen! Ju mer du arbetar in din ögonmakeup, desto bättre sitter den.

6. Måla kajalpenna i fransraden, så nära du kan komma. Tona med fingertoppen, så att det inte blir någon skarp kant. Kajalpennan framhäver din ögonform och gör att dina fransar ser längre ut. Använd inte en för mörk penna: grå, brun eller svartbrun funkar allra bäst.

7. Mascaran ska se naturlig. Använd hellre en brun eller svartbrun än en svart. Har du en volymmascara kan det vara bra att borsta av den på en annan mascaraborste innan du lägger på den, så undviker du alltför mycket volym eller klumpar.


Lite tips!
När du ska handla ny fundation, testa på kindbenet, näsan och hakan. På så sätt kan du också se att färgen passar med halsen, för det finns ju inget värre än när man ser kanten mellan ansikte och hals.

Använd hellre rosa och aprikos nyanser än brunt när det gäller rouge. Det ser naturligare ut och ger ett friskt intryck.


Jag kommer pröva detta imorogn bitti kan jag lova er, kommer med resultat och bedömning imorgon :)

Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan ska jag sätta mig på bussen till monika!

Later

Måndag

Nu sitter jag i skolan på webbdesign, riktigt tråkigt. Jag är så skoltrött och min dag  är redan åt helvete eftersom jag ser ut som helvetet själv. Låter kanske ytligt men när jag ser ut som fan så känner jag mig nere och depprimerad och då känns ingenting okej. Men bara religion kvar sen och sen HEM! Jag längtar redan faktiskt.

Sakerna från forever21 beställdes igår och jag längtar till dem kommer hem till mig :) Så nu blev jag faktiskt lite gladare. Men dock åt helvete!

Idag: Jaa vad händer, inte så mycket faktiskt, natta är sjuk så det blir ingen träning eftrsom jag är så omitiverad att gå dit själv. Nej det funkar inte alls. Men jag har rätt mycket skolgrejer som ska lämnas in denna veckan så jag får väl sysselsätta mig med det och jag har ju min älskade bok också, snart slut :( Blir ledsen varje gång jag tänker på det. Sen hade jag tänkt ringa Mattias och fråga om han vill göra mig sällis inatt :)

Nu måste jag jobba.

Later!

Sleep

Nu hade jag faktiskt tänkt att gå och lägga mig för jag ska upp jätte tidigt imorgon. Josse hämtar mig vid lite i 8 och jag börjar egentligen inte försen 9.50 men jag ska följa med redan då för jag har massor att göra och massa uppgifter som ska lämnas in men inte blivit gjort så nu tar jag tag i allt!

God natt mina vänner!

Forever21

Nu har jag,Lalle och mamma beställt saker från www.forever21.com och jag är sååå nöjd :) Blev en del :)

Detta kommer hem till mig om 5-12 dagar !











Jag är helnöjd! :D


Snöig söndag

Jag vaknade imorse och kollade ut, det är snööööö ute :)
Jag tänkte faktiskt inte skriva så mycket just nu eftersom jag har så bråttom ut i snön, ja jag vet jag blir som ett litet barn  när det kommer snö. Så nu mina vänner ska jag dra på mig termobyxor och tjockejackan och hoppa ut i snön :)

Later!

RSS 2.0