God natt

Nu säger jag godnatt med en bild som får mig att längta efter sommaren!



Godnatt!
Love/T

Faschion Week

Jag var inne och kollade årets faschion week och upptäckte att det faktiskt är rätt så snygga kläder på podiet för en gågnsskull. Och kika bara in dem hä godbitarnar som visades under veckan.

Vilken outfit är snyggast!

                                    

Jag tycker lätt att den till höger är snyggast, stilrent och klassiskt! Det gillar jag!

Sahara Hotnights

Jag ska förresten på konsert på fredag och se Sahara Hitnigts - me like!
Har ni inte hört dem så se för jäkelen till att gå in på youtube nu! Dem är riktigt sköna och deras texter är ju kalasbra.



090330

Måndag idag igen och jag hinner inte med. Bara jag som tycker att veckorna bara springer förbi? Hallå det var ju precis jul?!
Iaf så har jag vart i skolan idag som vart helt totalt onödigt eftersom jag inte hade någon lektion när jag väl kom dit. Kan man inte informera sina elever om det en dag innan iaf? Ääh ska bli så skönt att slippa detta om 2 månder. Ja jag vet att ni får läsa mycket om att jag ska ta studenten men det är bara till att gilla läget. ;)

Jag har även färgat Sannes hår idag, hon vill bli blond igen- jag visste att du inte skulle svika mig alltför länge :) Likaså du Emilia ;)
Det blev helt okej men som sagt, är man brunhårig och vill bli blond går det inte över en dag. Det tar tid mina vänner. Trust me I know!

Veckans planer:
♥ Ikea imorgon för att handla inredning till min garderob - jag ska ta foto när det är klart!
♥ Träna
♥ Praktik
♥ Fika med Andy 

Kanske händer något mer och då fyller jag i det allt eftersom tiden går!

Nu skulle jag behöva gå och lägga mig men då jag inser att jag inte vart sådär jätte aktiv här dem senaste dagarna så vill jag ägna lite tid åt er mina vänner.

090327

Godmorgon!
Inatt har jag sovit fruktansvärt bra, vet inte varför men det var väldigt härligt. Precis kommit ut ur duschen har hunnit föna håret, mer har jag inte hunnit, eller jo jag har ätit frukost också. Men jag ska vara på stationen halv 10 för att ge Monika hennes present och sedan ta tåget 9.47 till Lund och till min praktik. Kom in och hälsa på vet jag, jag finns på H&M :)

Dagens outfit: Mörka jeans, vitt linne och korallfärgad kofta. Super fresch! Eftersom min kamera fortfarande inte fungerar så kan jag inte lägga in några bilder vilket gör bloggen lite tråkigare och jag är medveten om det. Jag ska göra mitt bästa för att få en ny.

Helgens planer:
♥ Ikväll ska jag vara med Natta och Peh. Vi vet inte vad vi ska göra men något skoj blir det. Antingen hemmakväll med film och mys eller utgång och jag är faktiskt sugen på både och!
♥ Lördag - Plocka undan på mitt rum så att garderoben får plats på tisdag, på kvällen blir det antingen hitta på något med Elin eller Mattias. Kanske båda :)
♥ Söndag - Plugga!

Nu måste jag springa, ha en bra dag!
Love/T

090326

Dålig uppdatering I know. Vet inte varför har bara inte haft ork till att sätta mig vid datorn och skriva.. Men nu kände jag för det :)
Studentmössan har kommit, studentklänningen är inköpt och balklänningen är fixad! Börjar den 4 juni närma sig? Ja det gör den. Och jag får fjärilar i magen varje gång jag tänker på det och nu när mössan har kommit, är jag närma slutet? Ja det är jag.
Tänk att det äntligen är min tur att springa ut i vit klänning med studentmössan på, möta upp mina nära och kära som står för att ta emot MIG och göra MIN dag underbar. Att få ta emot mitt plaket där det är en pinsam bild på med mitt namn och klass på, det är ofattbart och spännande. Min tur att få åka släp runt i staden och alla kollar på mig och alla andra studenter som är påväg att få sitt livs bästa kväll - någonsin!
Jag kan inte säga något annat än att jag längtar, längtar något extremt mycket.
Men jag kan ju inte mer än att räkna dagarna och idag är det 80 dagar kvar!

Nu ska jag gå och lägga mig för det är ju praktik imorgon.
Sov gott!
Love/T

090324

Så ja nu har jag gett monika frukost på sängen, duschat och nu ska jag klä på mig och göra mig i ordning. Börjar ju skolan om 45 min, liiite stressad är jag allt! Men idag är det fint väder och det gör en alltid lite extra glad, dock har det snöat i natt eller tidigt i morse för det ligger lite snö på marken men solen skiner nu så det är nog borta vid lunch :)

Dagens planering:
♥ 11.00 personlig försäljning
♥ 12.05 lunch
♥ 12.50 Engelska B
♥ 14.25 Matlagning
♥ 16.00 Körlektion

Sen kommer Mattias till mig ikväll :) Men nu måste jag verkligen göra mig i ordning för jag ska cykla om 20 min, typiskt mig?! Hell yeah!

Love/T 

Utmaning

Okej innan jag går och bäddar ner mig tänkte jag göra den här utmaningen så ni kan lära känna mig lite bättre :)

Vilken låt tycker du verkligen inte om?
hmm.. Coldplay - viva la vida

Vad har du på dig just nu?
svarta mjukisbyxor från H&M och en stor oversize tee i vitt från Ginatricot

Tar du ofta tupplurar?
Om jag gör, jag sover alltid!

Vem kramade du senast?
Mattias

Vad åt du till middag?
Fläskfiléplanka - slå det om ni kan ;)

Vad köpte du senast?
Svarta mjukis från H&M, två tee från H&M och brun-utan-sol servetter

Vad lyssnar du på just nu?
Darin- Runaway

Vilket väder gillar du mest?
Soligt & varmt men inte för varmt. Inte svettigtvarmt liksom

Vad finns på ditt nattduksbord?
Lampa, glas med vatten, ljus & min porrlåda.

Säg något till personen som utmanade dig:
Hon är cool

Favorit-resmål?
Karibien

Nämn några saker du inte kan leva utan:
Musik, internet, mobilen, nära & kära.

Vad skulle du vilja ha i dina händer just nu?
Evigheten

Om du skulle bli förvandlad till en kändis av det andra könet, vem skulle du vilja bli?
Brad Pitt- tänk att få ha sex med Angelina?! Fast hade kunnat byta plats med henne också ;)

Vad är ditt favorit-te?
euhm grönt te

Vad skulle du vilja bli av med just nu:
Min rädsla och saknad

Om du kunde resa varsomhelst i världen inom en timme, var skulle du resa?
Till värmen

Vem skulle du helst vilja fastna i en hiss med?
En okänd person som jag aldrig har sett eller kommer få se igen

Vad ska du göra nu?
Gå och lägga mig :)


Godnatt

Nu ska jag sova men tänkte först berätta om middagen. Det blev inte kinamat eftersom alla kinarestaurangen har stängt på måndagar - typiskt! Istället blev det grekist, på Ellada. Blev fläskfiléplanka - MUMS! Det var jätte gott, så ska ni ut och äta men vet inte vart så rekomenderar jag Ellada starkt. Super gott och trevlig personal.

Imorgon ska arbetet om Mexico in så jag har suttit och gjort klart det idag, blev väl sådär men vad förväntar man sig när man gör det dagen innan, haha. Men hon är rätt snäll med betygen vilket jag gillar skarpt!
Håla första lektionen imorgon så det innebär sovmorgon för en gångsskull. Dock hade jag ju det imorse med men det var inte meningen ju. Men imorgon så kan jag sova och vakna sent med gott humör :) hihi.

Monika fyller år imorgon, så tänkte överraska henne med frukost på sängen :) Hoppas hon inte läser detta ikväll bara haha. Men iaf det tycker jag hon förtjänar! Tänk er hon blir 19 år, usch vi börjar bli gammla och åren bara rinner iväg. Men vi får se detta positivt - bara ett år kvar till systemet ju :)

God natt mina vänner och sov gott!
Love/T

Dagens nätfynd

Skor i tanfärgade från Friis&company 899 kr, I LOVE THEM!


Min laptop

Jag funderar på att klicka hem det här söta utseendet till min laptop. Visst är det sött ? :)
149 kr på www.bluebox.se



lyssnar just nu på Darin - Runaway. Vilken bra låt den killen har gjort alltså. Får gåshud! Inte hört den? Lyssna på den!

Ikväll blir det ut och äta med Monika eftersom hon fyller 19 år imorgon. Mysigt värre :) Kinamat blir det och det kommer sitta fint i magen! Haha.


Skolan

Nu har jag min första lektion eller egentligen andra, men eftersom jag försov mig imorse blir det ju första för mig!
Det är webbsedign och det är väldigt tråkigt. Men jag måste ju ta mig igenom kursen så jag får ett betyg och kan ta studenten.
Den här dagen kommer bli långtråkig känner jag men what to do?!

Nu måste jag fortsätta för min lärare bevakar mig haha.
Ha en wonderfull day honeys!
Love/T

090323

Måndagmorgon är alltid jobbigast att komma upp, jag försov mig imorse så jag missade första lektionen men nu har jag duschat och så, så nu ska jag snart cykla iväg till skolan. 

Dagens planering:
♥ Lunch 11.00
♥ Webbdesign 12.20
♥ Religion 13.50
♥ Mentors samtal 15.15
♥ Träning 16.00

Sen är det hem och fortsätta med rummet, puh!
Love/T

090322

Hej alla lässugna!
Nu är det söndagkväll och jag och Mattias har ägnat i stort sett hela dagen åt mitt rum. Städat, dammat, dammsugat och möblerat om. Tack du är en pärla älskling <3

Helgen har vart lugn och skön, tillbringat hela med Mattias vilket har vart mysigt.
Veckan som kommer är rätt tråkig, inget speciellt på schemat faktiskt. Kan ändå vara rätt så bra eftersom projektarbetet snart ska vara klart och jag har en del kvar att göra så passar denna veckan perfekt till att tillbringa lite tid framför det. Jag hade också tänkt ta en tripp till det nya köpcentrat Entré och kika in vad där finns för kul affärer, antagligen samma som i alla andra köpcentrum men man måste ju ändå kolla läget. haha
Dessutom har dem massa erbjudande och rabatter nu i nystarten och det innebär att jag kan fynda lite så som en ny vårjacka eftersom den jag beställde från H&M var dels för liten och dels ful. Har ändrat mig angående färgen på den. Den är röd, jag vill inte ha en röd. Jag vill ha en svart eller beige. Vi får la se!

Nu ska jag ta en dusch och sedan ska jag kika in på alla bloggarna jag följer och sedan dejta kudden!
Love/T

090320

Idag gick jag upp klockan 6 för att jag hade körlektion 7.15, trodde jag! HA vad jag bedrog mig. Dem hade jag och min körlärare strukit för jag har kommit så långt fram. Bara det att det hade jag ju glömt att det var idag eftersom jag glömt skriva in det i min kalender. Men dock jag var uppe klockan 6, åt frukost och duschade och tog allt lugnt och fint. När mamma sen ska köra mig kommer jag på att just det jag har ingen idag. Det satt ju fint! Men ja nu har jag hunnit byta kläder ett antal gånger, fixa håret ordentligt och suttit och pratat med mamma. USch klockan är bara halv 9 och jag har fått gjort hur mycket som helst redan, denna dagen bådar gott, folket :)

Vad händer i helgen?!
- Jo, jag ska till praktiken nu klockan 10, och slutar 6 ikväll. Alltså är jag hemma vid 7 tiden så ja idag kommer det inte hända något. Ta det lugnt i soffan framför tvn. Och imorgon ja då händer det inte heller så mycket, men det känns skönt att ta det lugnt och varva ner eftersom jag vart lite sjuk denna veckan. Men någon skoj händer det säkert :)
Vad ska ni göra ?

Love/T

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, ska ju plugga teori hela dagen imorgon. Usch!
Sov gott mina snäckor.
Love/T

Kvällsfika

Nu har jag kollat på hälften av kvällens braigheter. Och Mattias gjorde mig sällskap nu också :) Mysigt!
Tvn la precis av så nu har vi inget att kolla på heller, därför tänkte vi att vi kunde ägna lite tid åt att kolla lite blggar.
Fasar inför att gå och lägga mig, så satans jobbigt att ligga där och hosta ut lungorna och svettas.
Nu ska vi ta en liten kvällsfika!

Den rätte för Rosing, Deperate Housewives, Christine

Om 5 minuet börjar min perfekta tisdagskväll. Startar med Den rätte för Rosing, vilket jag egentligen hatar men måste följa det nu för jag förstår inte hur en 19-årig kille kan vara med där. Jo att han kan söka dit förstår jag mycket väl för vem vill inte komma åt Linda Rosing? Men att hon tillåter honom att vara kvar är ju helt sjukt. Jag menar hennes äldsta barn är 12 eller 13 och hon dejtar en kille som är 19. Bara jag som ser felet i det? Och nej jag menar inte att åldern har stor betydelse men man behöver väl inte överdriva? Usch nej äckligt är vad det är. Nu börjar det!


Dagens nätfynd

Brooker Jacka från Bubbleroom.com och kostar 149 kr.
Perfekt till en sommarkväll då det är varmt men ändå för kallt för att bara gå i ett linne.


090317

Vart hemma från skolan idag eftersom jag somnade klockan 9 imorse. Denna hostan har bestämt sig för att knäcka mig på mitten och den har snart lyckats. Mår för jäkligt rent ut sagt. Men får väl tuffa till mig för imorgon är det körskolan som gäller hela dagen. Teori, usch!

Mattias var ledig idag så han sov här till idag, vilket resulterade i att vi sov lite längre och degade på soffan hela dagen. Riktigt skön dag. Nu gick han precis hem för han skulle laga mat till sin mamma, vad kärt. tycker ni inte ?:)

Nu väntar jag på mat - pasta och köttfärssås blir det idag. Inte det godaste man kan äta men det fungerar.

Love/T

Dagens nätfynd

Kan man mer än älska dessa skorna? Ja jag är kär helt enkelt! 8760 kr kostar dem så dem är ju inte billiga direkt, men gud så vackra.
Christian Louboutin shoes!


Ballar av stål

Nu sitter jag och Mattias och väntar på att "Ballar av stål" ska börja, det börjar 22.00. Har ni inte tänkt se det så tänk om , det verkar skit roligt!
Blir bara sämre och sämre och hostar mer och mer. Nu ligger Mattias i soffan och somnar snart, haha gulligt :) Ska gå och hoppa lite på honom.

Love/T

Moving on

Jaha då har man haft andra körningen också. Hade en så kallad låtsas uppkörning, och ja den gick väl sådär. :P Glömde lite men annars var det bra. Som tur är är det inte dags riktigt än :)

Nu sitter jag här och hostar snart ihjäl mig, fruktansvärt enarverande! Mamma köpte hostmedicin till mig så nu jäklar ska detta möget väck!

Ska stanna hemma från skolan imorgon så jag kan bli frisk någon gång. Mattias tjatar om att komma hit men jag vill vara hos honom. Vilka ilandsproblem vi har. Haha

Nu ska jag gå och burra ner mig under täcket i soffan och kolla på massa skit på tvn.

Körningen

Körlektionen gick jättebra och imorgon är det stadskörning som gäller. 7.15 då också. Hemskt tidigt. Jag börjar bli sjuk nu också, har feber. Men ska faktiskt ändå till skolan, får se om jag stannar hela dagen men jag ska försöka. Kanske stannar hemma imorgon, vi får helt enkelt se.
Nu har jag duschat och mamma ska snart köra mig till skolan. Monika hade sin första körlektion nu efter mig och jag måste ju höra alla detaljer, hur många gånger hon fick motorstopp osv. Haha nej nu är jag bara elak. Men lite kul är det för jag kommer ihåg min första körning. DEN gick som den gick haha.


Love/T

090316

Godmorgon på er :)
Nu sitter jag och äter frukost och ska snart cykla iväg till körskolan. Känner mig jätte krasslig och har ungefär hostat hela natten. Not nice!
Ska försöka orka gå hela dagen i skolan.
Ha en bra dag mina vänner
Love/T

John Blund

Nu hade jag faktiskt tänkt mig att jag skulle gå och lägga mig eftersom klockan ringer 6.00 imorgonbitti. USCH säger jag bara! Det är för tidigt för en människa att vara uppe så dax.
Kommer dock inte somna försen om någon timme eftersom jag har en sådan extrem hosta nu igen. Jag fasar för denna natten!

Sovgott
Love/T

The news of the day!

Dessa klickade jag precis hem. Otroligt snygga tycker jag! 950 kr på www.zoovillage.se
Vad tycker ni? Mörka eller ljusa jeans?



090315

Fick en kommentar om att jag är seg på att uppdatera och ja det är jag faktiskt. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt och jag ska bättra mig. Vill ju inte att ni ska vara utan uppdatering eftersom ni vill läsa min blogg annars hade ni ju inte skrivit att jag är sg på att uppdatera och att jag borde uppdatera. Jag ska bättra mig!

Idag vart jag bakis hela dagen ungrfär, klockan 11 imorse var det brunch i Stehag då Matilda fyllde 19 i onsdagas, så vi frirade henne lite. Sen hem och satte mig direkt vid datan för att komma ifatt alla uppdateringar folk gjort på sina bloggar. Helt sjukt egentligen vad jag följer många bloggar och tro det eller ej men jag läser vartenda en dagligen.

Helgen har vart helt okej, i fredags slutade jag jobba klockan 6 och efter det sov jag hos Mattias för på lördagsmorgonen skulle vi upp klockan 4 för att sätta oss på bussen till Ullared med pappas jobb klockan 5. Det tog emot att gå upp så tidigt men vi gjorde det. När vi kom hem bar det av hem till Elin på förfest och sedan skulle vi egentligen vidare till Slagthuset i Malmö, men det slutade med att jag stannade i stan. Lite tråkigt men samtidigt skönt. Jag hade nog inte orkat åka till malmö och ta första tåget hem på morgonen. Det var andra tider förr! Haha.

Som ni vet är det söndag och det innebär ett nytt uppdrag för mig. Sist var det att raka benen och börja göra det regelbundet. Denna söndagen blir det att vara topnoche i skolan varje dag. Kommer jag orka? Det visar sig på fredag då jag kommer berätta om veckan som gått.

Morgondagens schema:
♥ 7.15-8.45 Körlektion
♥ 9.50 Engelska
♥ 11.15 Lunch
♥ 12.20 Webbdesign
♥ 13.50 Religion
♥ 15.10 Mentorssamtal
♥ 16.00 Körlektion
♥ 17.00 Träna

What a day!

Dagens nätfynd

Tänk er en svalsommarkväll så här i snöfallet...
Klänning 398 kr.
Sandaler 198 kr.






090312

Praktik idag kom hem för en timme sedan ungefär, lite drygt faktiskt. Men det har gått bra idag, hade ju körlektion imorse och nästa vecka bestäms tid för halka, wiihoo! Jag blir rädd av tanken att jag ska sitta i en bil helt själv. Inte för att jag inte kan köra utan för att JAG ska sitta själv? Det har alltid vart något man längtat efter och nu är det så nära in på mig att jag blir rädd. Känns hmm... olagligt ?!

Mattias körde precis hem, han klarade uppkörningen på lastbil med släp idag. Jag är så stolt över dig pojken min :) <3

Och till en annan kattastrofal sak.. Mitt hår! Va lugna förlägningen blev jättebra men vi färgade håret på mig också vilket vi inte skulle ha gjort. Allt resulterade i att jag har BLÅA slingor i håret just nu. Snyggt?! Nej inte direkt. Lugn blev jag när jag kom in på SKULT och visade mitt hår. Dem sa att jag inte behövde oroa mig och att det skulle bli som vanligt om några tvättar igen... phhuu!

Imorgon blir det lugn hemmakväll med Thias eftersom vår utflykt till Ullared bär av på lördagmorgon klockan 5. Ojojoj vad vi ska ha det mysigt, roligt och en underbar dag :) Jag längtar faktiskt!

Vad jag har tänkt på att jag ska handla är:
• Strumpor,trosor och strumpbyxor
• Mjukisbyxor
• Pyjamas
• Enkla vardags t-shirts och linnen
• Träningskläder
•  Lite inredning till rummet
•  Hårprodukter och ansiktprodukter
•  Och allt som jag kan hitta (dock bara saker jag behöver)
Men det säger jag väl alltid när jag ska dit och vad kommer man hem med? Jo massa skit, men bra skit! :)

Nu ska jag gå och lägga mig, sov ju endast 3 timmar inatt då jag och Elin satt uppe till 4 och gick upp 7. Herregud att jag ens orkade med denna dagen är ett under.Men se här sitter jag, fortfarande vaken och vacker som en valnöt ;)
Valnöt?! Vackra?! Njaaa det hängde nog inte ihopa riktigt. Haha

Love/T

090311

Okej nu har tillbringat 3 hela dagar på körskolan, jag döör. Ska dit imorgon också och det är sista gången denna veckan , rätt skönt faktiskt :) Men det går bra för mig på körskolan och Salle säger att jag är en naturbegåvning, ska man tro på det till fullo? Hmm nej kanske inte, men jag tror på att jag är duktig! För det är jag ;)

Idag började dagen 06.20 med att gå upp och äta frukost, körlektion 7.15-8.45. Och sedan skolan tills klockan 16.00. Känns ju bra, fått gjort mycket idag och än är jag inte klar :) Jag ska ner till coop och hämta ut mitt paket, hem till Mattias och leka lite med honom och sedan hem till Elin och fixa håret. Ska klippa till det osv :) Har hon en kamera så ska jag be henne fota mig så ni kan få se!

Nej nu mina vänner ska jag cykla ner till Coop!
Love

Utmaning

Utmaningens regler!
Kopiera detta till din blogg, utmana 4 personer och berätta det för dom.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Om du utmanar någon med listan så får den personen, om ni skulle råka ha namn som börjar på samma bokstav, inte ge samma svar som du (utom namnet då om ni heter lika).

Lycka till!

1. Vad heter du?: Therese
2. Ett ord på fyra bokstäver: Tand
3. Flicknamn: Tindra
4. Pojknamn: Teo
5. Yrke: Tandläkare
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: Tights
8. Mat: Tacos
9. Sak i badrummet: Tandborste
10. Plats/stad: Tunisien
11. En orsak att vara sen: Trillade
12. Något man skriker: Ta dig i röven?
13. Film: Twilight
14. Något man dricker: Tranbärsjuice
15. Band: Takida
16. Djur: Tiger
17. Gatunamn: Tempelgatan (min gamla väg)
18. Bil: Trampbil?haha
19. Sång: Tingelingeling och tåget går...
20. Känd person: Tage hansson? finns säkert någon

hårförlängning

Idag har jag satt i min efterlängtade hårförlängning. Glad är jag :) Bild kommer när jag har kamera!
Så vad mer har hänt idag? Jo jag och Mattias bestämde oss för att ta en tripp till Ullared på lördag, woohoo! Jag längtar. Det blir vi, tantabussen, kläder och spänning ! Låter det inte underbart - JO!

Nu ska vi fixa mat :)
Later

090309

Hade ju körlektion imorse och tro det eller ej men den gick bra. Han sa att jag  var jätte duktig :) Så lite glad blev man ju sådär på morgonen.

Nu har jag webbdesign och måste jobba på, ligger lite efter.
Love!


Sleepyhead

Jag sitter här och bara gäspar, jag och Misan (min katt) gästpar ikapp och jag hör hur sängen skriker efter mig. Men jag tänkte faktsikt vänta en liten stund till, fixa ett glas oboy och sen gå och lägga mig.

Morgondagen:
körskolan 8.45
♥ skolan 9.50
♥ engelska/Webbdesign/Religio/klassmöte
♥ Lund och handla hår till min förlängning
♥ träna med Natta

Ja det är min fullspäckade dag imorgon, och ja jag ska få in lite plugg där i mellan någonstans också. Önska mig lycka till typ, nej jag ska inte vara så negativ :)

Men nu ska jag blanda mig oboy och kolla lite på Tv sen måste jag gå och lägga mig!
Godnatt!

Love


Så var jag också fast!

Jag var inne och läste liljacoms blogg och läste att hon hade fått hem två presentkort värda 700 kr stycket! Genom den här sidan www.gratisbio.se så ja tänkte att jaha kan alla andra kan jag också. Så ja nu har jag också blivit medlem där och säger er bara jättebra sidan för oss studerande! Och funkar det så varför inte?! Det kostar inget så varför inte ge det ett försök? :)

Vill ni bli medlem så ange gärna mig som tipsare, så hjälper ni mig :)

Dagens nätfynd

Tänk er bruna ben, skyhöga skor och partykväll!
Denna klänningen hade suttit perfekt till det tillfället...
Ni hittar den på halens.se och kostar 249 kr


090308

Jag vet att jag inte har vatt jätteduktig på att uppdatera min blogg och jag ber om ursäkt. Hade liksom tappat glöden lite, eller extremt mycket. Men nu är jag tillbaka känns det som. Och jag ska bättra mig!

Okej, helgen som gått. I fredags spelade vi Buzz och sedan gick vi ut en runda. Inte så jättekul, men helt okej. Och igår satt jag och Mattias bänkade framför melodifestivalen och blev lätt irriterade när Caroline Af Ugglas låt snälla snälla gick vidare. Herregud Sverige, kom igen!

Idag har vi bara legat på soffan och degat, eller dagen började iofs med att vi slogs i sängen och brottades. Vem vann om inte moi?

Nu kollar jag på Gossip girl fast det är rätt tråkigt för jag har sett dessa avsnitten, buhu! Nej nu ska jag hoppa in i duschen.

Och missa inte dagens nätfynd om en stund!
Love

090305

God morgon :)

Just nu sitter jag och äter rostade mackor med skinka på och dricker oboy! GOTT!
Dagens planer: ta tåget 9.36 till Lund och ha praktik till klockan 18, därefter mäter Nathalie upp mig i Lund och sedan ska vi gå på bio, män som hatar kvinnor. Det sägs att den ska vara så bra och efter min egen erfarenhet av boken ÄR DEN BRA! så det ska bli spännande.

Annars får ni ha en trevlig torsdag så hörs vi ikväll när jag kommer hem :)
Love!

städa

okej nu har det gått typ 2 timmar sen jag skrev att jag skulle städa, har jag gjort det? Nej det har jag inte. Så typsikt mig. Känner ni igen er? Har ni något bra råd att ge mig som är så lat på den fronten, när det kommer till städning då alltså!

okej jag ska gå och städa nu... tror ni mig? :P Knappt jag gör det själv men okej jag ska gå nu!

Dagens nätfynd

Den här skönheten är från Friis&Co och kostar 549 kr, jag ska beställa den. Ooh yes!




090304

Jaha då var det den fjärde mars idag, herregud vad tiden går. Men jag ska inte klaga - studenten står på glänt :)

Idag har jag vart i skolan, redovisade på svenska C´, gick väl helt okej, kund gått bättre dock men det kan det ju alltid right ?

Sen har jag vart och tränat, solat och nu ska jag snart börja på rummet. Usch vad jag hatar att städa och så fast nu ska ju iofs allt rensas så vi kan slänga ut allt det gamla och in med det nya :)
För er som inte vet ska jag göra garderob av halva mitt rum ungefär, så det blir ett stort projekt men herrejäklar vad jag längtar tills det är klart :)

Imorgon är det praktisk på H&M som gäller, jippi! Eller inte. Men det ska ändå bli helt okej. Efter det ska jag på bio med Nathalie och se Män som hatar kvinnor, jag längtar! Har ni läst boken? Om inte DO IT! Ni anar inte vad ni gått miste om alltså..

Nej nu ska jag fixa med rummet
Later!

På bussen

Så ja nu sitter jag på bussen påväg till Monika och ja jag har med mig datorn, jag vet Mattias - jag är nördig!
Iaf så har jag pluggat ända sedan jag skrev sist och nu kan jag alla frågorna vi fick ut bara alla 400 glosorna kvar.. BLÄ riktigt svåra glosor denna gången också. Det gillar inte jag.

Jävlar vad bussen skakar hela tiden, skriver fel osv.
Tänkte berätta lite om idag när jag läste Kissies blogg, jag vet att jag hatar henne och det gör jag verkligen, eller hatar är ett väldigt starkt ord men jag ogillar henne på högnivå iaf!
Iaf hon skrev om hennes  berömda smooties? BERÖMDA? jag har aldrig hört eller läst något om kissies berömda smooties, har jag missat något eller är det bara den lilla blondinens hjärna som tror dem är berömda?


Nu blev jag arg igen! FAN

Träning

Nu har jag vart och tränat och det var skönt för där var inte alls mycket folk så man kunde träna i ett jämnt tempo hela tiden. Jag avslutade med att sola, aah det var skönt. Höll nästan på att somna där jag låg och längtade efter sommaren. Men snart mina vänner, snart är den här :)

Mina grejer från H&M kom idag, yes yes yes. Har dock inte hämtat ut dem än men ska göra det imorgon när jag slutat. Ska bli intressant om bikininarna passar, oopa!

Nu ska jag ta och sätta mig och plugga engelska. FUN!

090302

God morgon på er!
Jag råkade ta en lite längre sovmorgon än jag skulle. Men thats life! haha
Idag blir det en kort dag i skolan sen träna lite fort och sen hem och plugga i massvis! Tråkigt I know.

Vad händer denna veckan?!
Jo det blir träning, plugg, jobba med projektarbetet och kanske 100-dagars fest! Inför studenten då :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, ha en bra dag!
Love

Sleep tight my friends

Nu har jag pluggat lite, skrivit ner alla glosor vi har till provet. Tror det blev närmare 400 glosor. Palla?!
Nu ska jag iaf gå och lägga mig, har vart trött sedan klockan 9 men vad gör man inte när man har prov?
Imorgon börjar jag inte försen 12.20 så då blir det att sova lite längre iaf till klockan 10 och sedan upp och plugga lite till. BLÄ på prov!

God natt mina vänner!
Love


Dagens nätfynd

Dagens nätfynd hittade jag på asos och kostar £34.50, en riktig fräsching tycker jag :)


Disneyfilm

Jag och Sanne bestämde oss för att kolla disneyfilm men när vi väl skulle välja film så valde vi 27 dresses istället haha, så typiskt oss. Men den är bra och jag vill ha alla hennes klänningar! Okej vissa ser ut som fan men ändå.
Nu måste jag sätta mig ner och börja plugga till engelsk provet som vi har på tisdag, jag gillar inte prov men vem gör det?!

090301

Jaha så var det mars då, månaderna bara rinner iväg.. jag gillar inte det. Fast på ett sätt gillar jag det ju för det är bal, student, sommar och sena kvällar, glass i massvis, sol,bad och strandfester, midsommar, turkiet och en massa massa tjejkvällar. Visst kan man inte annat än att längta?

Gårkvällen var väldigt tevlig och rolig. Tack så mycket Jess!
Nu ska jag hjälpa mamma med maten
Later!

RSS 2.0