ooh my babies

Klickade just hem dem här söta godsakerna!


26 maj 2009

Tisdag i dag vet ni vad det betyder?  SAMBA om en vecka :)
För er som inte är från Eslöv trakterna ska jag berätta vad samba är för något.
Alla 3:or på vår skola samlas på skolan utklädda till hula hula gubbar, alltså med bastkjol,hawaiikrans osv. Vi har en typ lastbil framför oss som spelar musik och efter den går alla vi, fulla och glada. Sen går vi ner till stan och sedan till trollsjön som är en park där vi fortsätter festa och folk kommer för att titta på oss.På kvällen blir det disco ! Visst låter det skoj? Vet att ni är avundsjuka ;)

Nu kollar jag desperate housewives, ooh så bra!

25 maj 2009

Ska snart hoppa in i duschen och sedan vidare till skolan, börjar 14.00 idag och har en lektion, känns ju lönt haha. Men det är så det är sista tiden i skolan antar jag. Alltså fatta att det är SISTA veckan i skolan nu... jag fattar det inte.

Men men nu måste jag skynda mig ( you know me) ;)

090518

Aah jag vill bara sluta skolan nu nu nu! Jag orkar inte gå och dra på detta mer.

Idag är det 6 månader sedan jag och Mattias blev tillsammans och jag har en överraskning till honom. Jag kan tyvärr inte säga vad det är för han läser min blogg och det hade ju vart trisst om han fick reda på det då :P

Kan ni gissa vad det är? :)

Sleep

Nu står jag nästan upp och sover så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig.
Vi hörs imorgon mina vänner!


090517

Som ni ser har min blogg fått sig ett lyft men för att ni ska kunna se alla nya grejer krävs det tyvärr att ni har mozila firefox som internet grejs. Alltså vanliga internet explorer fungerar inte. 

Vad tycks om den nya för er som kan se den?
I lo lo lo love den :D

What goes around comes around..

Sitter just nu och kollar på när Andreas är super duktig och fixar och trixar med min blogg design. Den kommer bli bra ska jag säga er!

Bah jag längtar tills ni får se den!


Sjöholmen

Jag är i sjöholmen hos Andreas nu, har precis valt ut bilder till headern, smarrigt kommer det bli :) Är ni nyfikna? Det är jag, på hur det kommer se ut sen när det är klart.. tatatatata!


090512

Sitter i skolan just nu och ska ha idrott 15.50, riktigt drygt men vad gör man inte för betygen ibland. Vill inte ha fler ig jag har så jag klarar mig - 2 vill säga. Inget jag är stolt över men heller inget jag kan göra åt just nu. Får läsa upp dem till hösten på komvux... blä!

Idag ska jag ju på fika möte om min blogg med min vän Andreas, han ska hjälpa mig till att få en bättre och finare blogg :) skoj va?

ooh alltså vissa i skolan är så otroligt dryga ibland, jag måste göra en framsida till min mapp i Personlig försäljning och jag måste få det gjort INNAN 15.50 men nej då sitter dem och är ute på facebook och bilddagboken och har en google sida uppe så det ser ut som dem arbetar med skolarbete. Och då kan jag inte säga till dem att jag har förtur, bajs!

Centersyd

Det blev en vända till centersyd också, handlade för mycket igen. Det blev två arband, gladiatorskor på MQ och en väska från MQ också. Riktigt nöjd med mina inköp men det är jag väl alltid? haha

Blev inte mycket plugg så får väl tenta upp kursen på komvux sen. Inte kul men jag känner faktiskt att jag inte har någon ork kvar att plugga. Har typ redan slutat enligt min hjärna.

Nu är Mattias här och vi ska gå och lägga oss, vi hörs imorgon.

Och just det imorgon ska jag på "möte" om bloggen med min vän Andreas, vet ni vad det innebär?
Jo en ny design är påväg :)



090511

Tänkte berätta lite om helgen, var ju på läger i Sandbaden då (utanför höganäs). Det var roligt men lite mycket gud för min smak haha. Men självklart en mysig helg med vännerna.

Idag blev det inte mycket skola och det är jag glad över eftersom jag har ett stort engelskprov imorgon som jag måste plugga till, borde egentligen göra det nu istället för att sitta här men kan man låta bli? :)

Jag ska också iväg och sola eftersom balen och studenten närmar sig, bubbelbubbel... ungefär så min mage låter när jag tänker på det haha.


Nighty nighty

Nu ska jag faktiskt gå och dejta min kudde eftersom Mattias ska upp tidigt imorgon inte kan dejta mig inatt.


Freaky nails...

Okej nu är jag hemma från nagelpåfylningen och det blev en oväntad förändring men det gillar vi!
Prövade rosa/rött och det blev skit coolt så nu har jag detta fram till balen och studenten för sen blir det vanlig fransk igen. Okej ni som inte har byggt naglar någon gång förstår säkert inte hur jag och många andra tjejer kan lägga pengar på naglarna på det viset. Men då ska jag förklara för er hur jag står på den punkten.

Jo tänk er att ni känner er grå och allmänt trisst, ni vill ha något nytt en förändring. Tänk dig känslan när du kommer ut från salongen och har gudomligt fina händer och du känner dig som en ny människa. Du har fått en liten men väldigt betydelsefull detajl fixad och det glänser när du skänker en blick på dina händer. Förstår ni inte mig?
Det finns väl inget äckligare än att ta tag i en hand och hälsa och så ser du hur skitiga och sönderbitna naglar personen har, oh det ryser i hela kroppen på mig.


Imorgon är det praktik och just det jag skulle ju packa inför lägret i helgen....


Lyssnas flitigt

Denna låten går om och om igen på min dator, den är kalasbra!

http://www.youtube.com/watch?v=-503QA6F08g

090506

Jaha då var denna skolveckan klar också, hjälp! Tiden går för fort nu, alldeles för fort.
Imorgon är det vett och etikett i skolan inför balen men Im not gonna be there. Har ju praktik och slutar där den15 så jag vill faktiskt dit. Sen ska jag ju inte dit på fredag för då har jag nationelltprov i EngB och sen ska jag ju på läger.
Körläger, det ska bli så sjukt skoj! Kommer vara borta hela helgen, så skönt :)

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och titta på tv.. aah!

090505

Idag har jag först vatt i skolan och vi har sjukt mycket att göra just nu, puh!
Efter det var jag i Lund och fikade med Madde, det var händelserikt och kul.
Nu är jag med Mattias och ska äta wook nu, mums.
Snart börjar D.H och det ska jag kolla på.
Skriva tal inför svenska c imorgon och sen sova.
Ni märker att jag inte är på vidare blogghumör idag va? Usch nej. But i will be back! :)

Imorgon ska jag fylla i mina naglar, jippi! Och packa inför lägret i helgen, wiihu det ska bli kul.
Nu är det maaaat!

Löshåret

Så nu är håret av och mamma håller på att kamma igenom mitt hår - NOT FUN!
Liknar ett fågelbo. Så nu får jag gå utan förlägning i en vecka sen ska det nya håret i :) Skönt!
Vad gör ni idag ?

Outfit

Ja eftersom jag fortfarande inte har någon kamera så får ni nöja er med att jag berättar vad jag har på mig. Om en månad har jag min kamera!

Idag är det mörka jeans med lite slitningar, vitt oversized linne från ginatricot och en gammelblå färgad kofta från ginatricot. Ja jag gillar ginatricot och H&M det är typ dem enda affärerna jag handlar i.

Var handlar ni mest? :)

900504

Idag är det en månad exakt på dagen tills jag tar studenten. Är det inte underbart?
Detta innebär dock lite stress också, mycket kvar i skolan, ska hinna bli brunare samt ska jag pröva på en ny diet som min farmor fått. Nej det är inte så att jag tycker jag är tjock men de är alltid kul att se hur långt man klarar det.

Ska nog sola ikväll faktiskt.
Men nu ska jag inte göra något alls för jag mår inte jättebra idag, lite privata saker som hänt. Har ju bestämt mig för att i bloggen ska jag inte lägga ut alltför privata saker. Sorry om ni tar illa vid er av det men så är det!

Nu ska jag hoppa i duschen.


RSS 2.0