Jag skrattar på mig

Jag läste i en blogg precis väljer dock att inte söga vilken för det är ju rätt pinsamt att jag läser den men detta inlägget var så roligt och stämmde så bra att jag håller på att skratta på mig.. Haha

Jag citerar: " Ni vet när man precis har blivit tillsammans med en person och lovar sig själv att alltid vara snygg och fräsch, raka benen, ha sexiga underkläder, dofta vanilj, alltid le och vara kåt, glad och tacksam? "
Asså stämmer det bra eller stämmer det bra ? Jag kan avslöja att mina ben är hårigare än Mattias känns det som och sexiga underkläder, vad är det ? Det händer väl då och då att man slänger på sig något sexigt som sedan åker av lika fort igen? TJEJER, vi blir för bekväma efter en tid i våra förhållande och det får inte hända. Vi måste hålla skärpan uppe och ja nu låter jag kanske ytlig men hur kul hade ni tyckt det var om er pojkvän hade sunkat ner sig och börjat använda mjukisbyxor titt som tätt? Precis och hur tror ni då att dem känner sig ? Dem säger att vi är fina som vi är men innerst inne hoppas dem att vi ska inse själva att vi inte kan hålla på såhär. När man ska på fest kan dem inte sluta stirra på en för det var det mest fräscha och uppklädda dem sett den senaste månden och så småningom leder detta till mindre sex för jag menar vem vill ha sex med en soffpotatis? Inte jag iaf!
Så tjejer nu tar vi tag i detta och fräschar till oss, av med mjukiskläderna, mjukiskläder är endast tillåtna på söndagar! Och nej träningen är inte ett undantag för då slänger du på dig ett par större örhänge och de tajtaste byxorna du äger (ska ju dock vara sköna också) leggings, ja perfekt! Se så inga undantag. Och ja vi ska faktiskt gå upp den där halvtimmen tidigare för vi ska hinna fixa till håret så som det ska vara. Det är vår plikt. Tänk på hur ni beter er när ni är singlar? Allt ska vara perfekt och fräscht. Jag tror nämligen inte att om vi köper en ipod att den ska fungera ocg vara super fin dem första månaderna men sen ska den bara bli sämre och sämre ? Det är samma sak med oss tjejer :P

Så denna veckan: Jag ska gå och köpa raklödder och raka benen. Det är mitt första steg! Nästa vecka kommer det något nytt som jag ska göra mig till den partybruttan jag en gång var! Vill ni se skillnaden? JA följ då denna blogg veckovis och varje söndag kommer ett nytt uppdrag. Ni kan ju köra samma saker som mig och se om ni hittar tillbaka ni med ?

Nu ska det vara slut med all avund på vackra, tipptopp brudar som är singlar, snygg och vet om det! Är ni med mig?



Kommentarer
Postat av: Mathe

HAHA sluta ! Mina ben bevisar att jag är släkt med aporna så sluta nu !! ;) love !

2009-02-08 @ 22:44:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0